Lisää luettuja

Normaali

Kotihengettäryyden lisäksi luin tänään kolme kirjaa. Tiina Raevaaran Laukaisu meni nopsaan ja oli toisaalta äärettömän masentava, toisaalta saan taas olla erityisen onnellinen omasta elämästäni. Jean-Michel Cohenin Pariisilainen dieetti meni vielä nopsempaan, koska se koostuu suurimmaksi osaksi päiväkohtaisista ohjeista sekasyöjille. Kiukuttaa vaan moinen. No ekanankin siis siksi, että vanha totuus laihtumisesta ei muutu miksikään (kun syö vähemmän kuin kuluttaa, laihtuu) ja toiseksi, ohjeita pursuu niin blogeista kuin kirjoista ja lehdistä eikä yksikään niistä ole kasvissyöjille. Ihan kuin olisi joku normi vielä nykyaikanakin että kaikkien on syötävä tapettuja eläimiä tai et oo normaali.

Kolmas kirja oli sitten Gladwellin Daavid ja Goljat. Ihan ok ja luin läpi, mutta muistan kyllä nauttineeni joistain muista Gladwelleistä enemmän. Kuten vaikka Outliers, joka on omassa hyllyssänikin. Daavid ja Goljat on kovin tarinapainotteinen, mikä ainakin tekee mulle vaikeaksi laskea kirja käsistä ennen kuin se on käyty loppuun. Mutta eihän tää mikään superelämys silleen ollut. Kunhan nyt vaan valaisi tavallaan, miten heikomman tai muuten altavastaajan asemassa olevalle odottamattomat ja epätavalliset menetelmät voi tuoda hyvän lopputuloksen.

Nyt olis vaan kiva kun naapurin möykkäävä nuoriso joko olisi laulamatta lopun iltaa (tai oppisi laulamaan, mölinäähän tuo on) tai lähtisi kapakkiin, josta toivoa onkin. Ainakin useimmiten nää kahdeksalta alkaneet bileet on olleet vain etkoja, ja porukat häipyy puoleenyöhön mennessä.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s