Jossain niitä koulutetaan

Normaali

Opetetaanko raksaukoille jossain erityisessä vittupäisyyskoulutuksessa

”Seittemältä otatte käsiin kaiken mistä lähtee ihan helevetisti melua, pärryytätte niitä tyhjän takia 10 tai 15 minuuttia, että ihan kaikki varmasti herää, ja sitte lähette kahville. Ei oo kiirettä takas, ainakin kaheksaan asti voitte pitää taukoo.”

Vai tuleeko tää niiltä ihan luonnostaan? Meinaan sen verran säännöllistä on tää kuvio, kysytään keltä vaan.

Mainokset

11 responses »

 1. Joskus siä entises Mordorin elämäs satuin olemaan kipeenä ja sairaslomalla kotosalla, samaan aikaan ku talossa oli joku remppa menossa. Kello seittemän alko lekalla hakkaaminen ja poraaminen, että varmasti kaikki herää. Kaheksan maissa hiljeni ja ei kuulunu pihaustakaan koko päivänä. Iltapäivällä kolmen jälkeen alko taas sellanen mekastus ettei telkkaria kuullu. Eli ekana herätetään koko helvetin tienoo, ja sitte ku normi-ihmiset on töissä ni raksaukot varmaan liisteröi jotain tapettia tai kaivelee nenäänsä, mutta kuhan alkaa asukkaat palailla koteihinsa ni täys mayhem päälle taas. Sama kuvio Joka. Vitun. Päivä.

  Suunniteltu juttu. Ihan selkeesti.

 2. Tarttis vissiinkin kysyä talouden raksaukolta miten on asian laita. En kyllä tiedä miten sitä tiedustelisi mahdollisimman nätisti, kiukuttelevaa raksaukkoa ei ainakaan viitti kotonaan katsella.

 3. Täähän on ihan selkeä kuvio. Seiskalta kauhee meteli päälle, että kaikki tajuu että tääl ollaan ja hommia pukkaa. Sitten kiireellä ukot pakettiautoon ja toiselle työmaalle jossa tehdään päivä hommia. Illaksi sitten taas kerran näyttäytymään ettei käry käy. Ja firma laskuttaa tietty kahdesta remontista täydet päivät.

 4. Kuulostaa ansaintalogiikalta!

  Viime yönä naapuritalojen (2) rempoissa ilmeni uusi piirre. Illalla luulin että joku kokeilee moottoripyörää meidän pihalla, pärinää ja tauko, pärinää ja tauko. Myöhemmin sitten selvisi että pärisijä olikin jokin remppohin kuuluva laite joka jätettiin koko yöksi päälle. Ei se ihan niin kuuluva ollut kuin moottoripyörä/illalla mutta ihan tarpeeksi. Joku kuivain ehkä? En tiä.

 5. Edellisessä kotitalossa tehtiin pari vuotta sitten kosteusvaurioremppa, joka ulottui meidänkin asuntoomme. Se oli veemäistä noin muuten, mutta aikataulut oli inhimilliset. Remppailut aloitettiin 8-9 aikaan aamulla, mikä on mun mielestä ihan jees. Raksamiehetkin oli oikein mukavia. Meillä taisi käydä aikamoinen tuuri!

  Sittemmin muutettiin suurelle rakennustyömaalle. Raksaääniin on niin tottunut, että nykyään hiljaisuus tuntuu oudolta. :P

 6. Meillä ei ole pelkoa hiljaisuudesta. Naapuritalo on ollut rempassa kohta 4 vuotta, ja sen naapuri – samaa korttelisisäpihaa – meni just remppaan.

 7. 4 vuotta remontissa yksi ja sama talo? Hurjaa.
  Täällä ei rempata, mutta rakennetaan varmaan vielä seuraavat 10 vuotta. :D

 8. Iso remppa, kaikki uusiksi. Välillä työt on keskeytyneet kun raksafirmat menee konkkaan, välillä taas tapahtuu jotain (klo 7 aamulla…)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s