Uusi kokemus

Normaali

Vuuu, yllättävästi ihan arjessa vaan ponkaisi eteen uusi kokemus. Olen aina ihmetellyt, kun blogeissa porukat joskus puhuu että jokin shampoo pesee tukan nitisevän puhtaaksi, notta minkähänlainen elämys se sitten on vai ihanko vain kuvaannollisilla mennään. Ei ollut kuvaannollista.

Korkkasin tänään Schoenenbergerin rosmariinishampoon. Luonnonkosmetiikkaa, Saksanmaalta tilattu. Nitinä punki esiin heti toisen vaahdotuksen jälkeen. Aika kammottavaa. Oli sellainen fiilis, että nää on niin kuivaa takkua että pakko turauttaa tuplat hoitoainetta (Madaraa nyt). Silläpä se selvisi. Tukka on vielä märkä – en yleensä käytä fööniä – joten lopullisesta tuloksesta ei oo tietoa. Kai ihan ok.

Mulla on myös saman sarjan, öö, miksi sitä sanotaan… hiusvettä? Sitä semmoista kun laitetaan päänahkaan. Olen sitä joskus laitellut, ihan vain sillä kun nyt toista hiusväriä käyttäessä päänahka reagoi herkemmin. Eli kirvelee enemmän. Ajattelin jos se hiusvesi jotenkin hoitelisi tai vahvistaisi nahkaa. En tiä. Hiukset ainakin alkaa näyttää nopeammin likaiselta veden käytön jälkeen. Käytänköhän mä sitä jotenkin väärin? No kuin monella tavalla nestettä muka saa päänahkaan? Aika mahotonta löytää väärä käyttötapa.

Mainokset

3 responses »

  1. Oho. Vanhaksipa olet saanut elää ennen kuin ekan kerran sait hiukset nitisemään. :D
    (Ei mikään ikärasistinen kommentti, itselläni hiukset on vaan varmaan nitisseet lapsesta asti. Siis toisinaan, ei joka pesulla.)

  2. Päivitysilmoitus: Testingiä | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s