Viisi

Normaali

Sain haasteen Naukulan mammalta. Ok rokänroll. Julmaan tapaani en jatka mihinkään suuntaan, vaan jokainen saa ottaa mukaan jos tykkää!

1. Onko unelmilla siivet?
Ainakin ne on lentäneet jonnekin aika kauas, joten ehkä niillä on. Tai pummineet kyydin – enpä noista tiedä kun ei olla varsinaisesti tuttuja oltu ikinä.

2. Mitä haluaisit oppia?
Tiiättekö, olen opiskellut niin montaa kieltä, että haluaisin ihan oikeasti oppia käyttämään niistä muitakin kuin englantia! Käyttämään! En vain lukemaan, vaan myös puhumaan ja ymmärtämään arkipuhetta! Hitsi! Kaikki vaan häipyy päästä, eli liitävät ihan sinne väärään suuntaan, varmaan kimpassa em. unelmien kanssa. Mokomat!

3. Millainen on hyvä päivä?
Aamulla saa nukkua tarpeeksi pitkään, ja herätessä on kevät ja aurinko paistaa! Ei tarvitse lähteä kauppaan, kaikkea on kotona. Myös kirjoja ja elokuvia on tarpeeksi. Kissa on terve ja leikkisä. Mulla on jokin projekti, jota alan edistää heti aamiaisen jälkeen – vaikka jokin ompelujuttu tai muuta askarpaskaretta. Juon kahvia välillä ja projekti valmistuu ajastaan. Nukutaan päiväunet kissan kanssa, jos siltä tuntuu. Töpöstellään ja tuumaillaan, luetaan ja katellaan leffaa ja illalla mennään nukkumaan. Ei oo paha jos joku kaveri vaikka soittaa tai käy hyvän päivän aikana.

4. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
Eläinrakas, himolukija, niksapurkka-addikti.

5. Mitä seuraavaksi?
Mitäs tässä, vois kattoo mitä Netvibes on kerännyt ja onko postia tullut. Kohta kuitenkin silmät pettää taas, ja sit ei enää katota ruutuja. Onneksi paperista voi tekstiä lukea silti.

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s