Vielä yksi hyväntuulenesine

Normaali

Näitä mukeja mulla on kaksi. Killereitä, upeita, ihania. Oheistan kuvan hirveän kokoisena (klikkaamalla isommaksi) kahdesta syystä 1) voi lukea lapussa olevat terveystekstisuomennokset, jos nyt joku ei vaikka osaisi japania 2) voi ihailla mukin pintaa.

Lääh! <3

Lääh! <3

Ostin nämä jo edellisestä Japani-päivästä Annantalolta, ehkä puolisen vuotta sitten. Eipä ole mukilaisten lumo vielä haihtunut. Alunperin yritin käyttää niitä pelkästään teenjuontiin, mutta koska edelleen, opettelusta huolimatta, jaksan laittaa teetä vain harvoin… Enemmän nämä on vain koristeina, harvoin kahvimukeinakaan.

8 responses »

  1. Dårka, todellakin! Kyttäsin pari päivää raskautta, sitten Darla ehti taas pullauttamaan pennut aamuyöstä kun nukuin. Ja kolmas pentu tuli kun kyttäsin ruutua töissä (klo 1040 tänään) enkä nähnyt sitäkään syntymää… oispa joku lähettänyt tekstarin, byhyy…

  2. Mäpä näin sen kolmannen pullautuksen ja hakkasin alt-print scr vain huomatakseni, että mun kuvakaappaukset oli viereisestä näytöstä Word-dokaria ja työpöytää ;) Tilannehan meni niin, että Darla karjaisi pari kertaa naisellisesti ja nousi ylös pari kierrosta pyörien. Sitten näkyi takapäässä semmonen möykky ja Darla meni nurkkaan ja näytti istuvan sen vikan pennun päälle. Mutta eipä hätää. Rääpäle oli vielä kiinni napanuorassa ja noin ½ tunnin jälkeen se siirtyi niiden kahden muun viereen maitohanaan kiinni. Samalla Darla nuoli sitä kuivaksi.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s