Lo-lo-lollerey loma loma lollerey!

Normaali

Olen lomalla. Niinpä tuon kirjoitin, mutta en vielä ole oikein tajunnut silti. Olen vaan suoritellut tätä viikonloppua samaan tahtiin kuin muulloinkin. Jumppa, suihku, kirjasto, ruokakauppa, tiskit, imuri jne. Elämänihän on vuoden alusta mennyt sellaiseksi, että en ehdi enää hoitaa mitään työviikon aikana (perkeleen työmatkat!) vaan kaikki huolto kasautuu viikonloppuun, tai sit pakko ottaa miinustunteja duunista. Mutta nyt, mulla on siis peräti kolme päivää omaa aikaa ensi viikolla! Jumppaa siihen ainakin tulee sisältymään, sillä nyt selkä ei tykkää istumisesta eikä jalat seisomisesta, eli keskimäärin tosi kiva olo.

Olen lukemassa sellaista psykokirjaa kuin The Highly Sensitive Person. Valitettavasti taidan tunnistaa itseni sivuilta, ja varsinkin valitettavaa on se, että vasta nyt. No, onneksi en ole enää moneen vuoteen välittänyt näytellä normaalia, vaan olen vaan oma itteni. Viiskymppiset ei nääs paljon enää vältsi mitä mieltä muut on, BUAAHAHA!

Mainokset

2 responses »

  1. Hyvää lomaa, kuulostaa ihanalta. Omaani tässä odottelen koittavaksi. Olen lukenut saman kirjan ja se kertoi myös minusta. Tosi omituista lukea itsestään nyt ja tässä ja yrittää keksiä, että en olekaan niin viallinen kuin luulin.

  2. Kiitos. Selkä pamahti kipuisaksi jo perjantaina ja näin loman kunniaksi ehkä. No, jumppaa ja pillereitä, kai se sillä.

    HSP:ja saattaa olla bloggareissa ja kissatädeissä aika paljon. Kirjoittaminen ja kissa antaa mahdollisuuden kommunikointiin, mutta ei edellytä kaikkea sitä hössötystä mitä syntyy live-ihmisjoukosta ympärillä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s