Viimeinen lomapäivä

Normaali

Kolmas ja viimeinen lomapäivä – tällä erää – meni myös hienosti toteuttaessa kaikkea sitä, mitä ei työviikkoina ehdi. Niin jes. Ateneumissa Tove Janssonin näyttely ja lounas kamun kaa, sitten päiväunet kissan kanssa hänen lempivilttinsä alla, ja illalla elokuva sekä kaksi uutta tuolia perjantaina lähtevien tilalle. Perjantaina tulee nimittäin kierrätyskeskuksen auto hakemaan yhden toimistotuolin ja kaksi ruokapöydän tuolia, koska en vaan enää jaksa niitä. Ostin pöydän ääreen kaksi valkoista klappituolia. Kohta on taas kotoisa olo, ”the void of dormitory house” vai miten se meni ;-)

Jos jotakuta kiinnostaa sähläri, joka sählää mm. kissoja kadoksiin, sekä loputon folkin ulina, niin tässä on elokuva hälle: Inside Llewyn Davis. Muitten ei kannata vaivautua. Ite en jaksa sähläreitä ollenkaan, ja folkia ehkä biisin viikossa, jos mut teipataan tuoliin. Niin että kyllähän nyt tuli annos laitoja myöten täyteen. Mut pakkohan tämäkin oli katsastaa, koska kissat.

2 responses »

  1. Oon kyllä yleensä tykännyt Coenin veljesten leffoista (ja ostin Hulluilta Päiviltä leffalippujakin pari), mutta nyt sun suosittelu ei oikein vakuuttanut. Hmm…

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s