Kesän kynnyksellä, kai, tai toivottavasti…

Normaali

Sattui huono säkä ennen pääsiäistä – en ehtinyt kunnolla kirjastoon. Mut oon iso tyttö enkä mene paniikkiin! Yksi kirjaston kirja enää lukematta. Tosi jänniä ollutkin satsissa: Hyvän kääntöpuoli, Taivas+helvetti sekä Provo-opas, jonka nimeä en suostu kirjoittamaan väärin*). Omassa hyllyssä ei taida olla nyt yhtään lukematonta, mutta siksihän tää valikoima on siellä, että ne kestää lukea uudelleen.

*) paitsi Provo opas on tietty oikein, jos ’provo’ on adjektiivina

Ostin tänään sitten aurinkosuojaa, kun tää kerta tämmöiseksi menee. P20, vain kerran päivässä levitettävä. Kyllä niin meinasin eksyä kaupassa niiden pullojen keskellä. Miksi markkinoilla pitää olla satoja erilaisia lotraustuotteita, kun kerts on yksi jota tarvii laittaa vain aamulla? Pakko laittaa kuitenkin jotain, kun ei ihmisellä lie pigmenttiä ollenkaan.

Olis ihana käyttää itseruskettavia, mutta kokeilin jo. Jos iho on yhtään kostea, väri tarttuu valkoisiin vaatteisiin eikä lähde kuin kloriitilla. Kiitos, tykkään vaatteistani joten se ruskettelijoista.

meander_by_captainvoda-d54lh5f copy

Ja sitten hiukan metaa. Kävin ekaa kertaa pariin vuoteen Blogilistalla ja huomasin, että tällä paskablogilla on viikossa tuplasti sen verran lukijoita kuin mun kissablogilla. Mikähän… teitä, niinku, vaivaa? Kissablogi on sentään melko hauska ja siellä on kivoja kuvia ja mussukka päätoimittaja! Mäkin lukisin sitä paljon mieluummin kuin tätä! :-D Mut joo, okei, kiitti nyt kumminkin.

Mainokset

12 responses »

 1. Mä en ole käyttänyt Blogilistaa herratieskoskaviimeksi, mutta on mahdollista, että oon siellä sun tämän blogin tilaajana, mutta en kissablogin. Luen tietysti molempia kuitenkin oikeasti.

 2. Kiva <3 En ois muuten mennyt blogilistalle minäkään, mut yks muistutti kissablogin puolella että Blogilistalla on vielä Musta ja Harmaa, vaikka meil on enää herra päätoimittaja jäljellä… kävin sit korjaamassa.

 3. Mää käytän melkeinpä täysin vain blogilistaa :-) Mutta hei, mikä provo se muka on, jos sen kirjoittaa oikein?

 4. Ohari, mietin tota Provo-hommaa itekin, en ollut tuota kirjoittaessa vielä aukaissut kirjaa. Siinä heti alussa kirjoittajat kumminkin tarjoaa myös vaihtoehdon että ’provo’ on adjektiivi ja siten nimi voi olla ihan oikeinkin. Toisaalta neron hommoo tietysti kirjoittaa Provo-opas jonka nimi näyttää olevan väärin, jolloin niuhot kukkahattutädit (KÖHKÖÖÖHÖKÖH) pääsee muka puuttumaan siihen.

  Vastaavahko tapaus, kun tuttu kirjoitti aistikuvailusta kirjan Aisti kuvailu, ja mulla nousi kylmä hiki pintaan kun näin kirjan kannen. Mutta ’aisti’ oli tietysti imperatiivi… PUUH!

 5. Mjoo, mietin aika paljon noita adjektiivimaisia-vai-onko-sittenkin-substantiivi-tyypin* nomineja gradua tehdessä, esim. ihme (ihmeellinen) ja huippu (?) on mielestäni tätä tyyppiä, vaikkei ihan tiukka analyysi tähän vissiin taipuisikaan. Provo kai tulkittuu provoisoinnin tai provosoiva, joten periaatteessa tietysti on sanaliitto, mutta kun kielitaju huutaa HOOOOOSSIAAAANNAAAAA!

  Aisti kuvailu on joko nerokas tai vittumainen. En osaa päättää nyt, enkä ehkä ikinä. Toisaalta kyllä ärsyttää tommoinen provoilu.

  *) Osaan hei ilmaista asioita. Jos viittin. Ehkä.

 6. Ikäviä tapauksia on nää, joista ei oikein tiedä! Esim tuo ’ihme’ muka-adjektiivina on aina tuottanut tuskaa, en vaan osaa käyttää sitä tekstissä, koska ’ihme’ on substantiivi ja piste. Ni.

 7. En mäkään ymmärrä. Kissat on ihan Kuninkaita. Tällä on vain aika niin kortilla että pitää aika tarkasti valikoida joskus jopa (ghasp!) Hyvien Ihmisten ja Kissojen Overlordien välillä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s