Päivän slow food

Normaali

Keitin pikkumäärän spagettia. Keitin jäistä quornia kasvisliemessä noin 10 min ja viskasin loppuvaiheessa sinne jäisiä parsakaaleja, olisko ne pari minuuttia siellä kiehuneet. Sitten kaikki sekaisin, perään mustapippuria, korianteria ja ketsuppia. Olipa hyvää! Aika täyttävää, mutta kevyttä, koska eihän quornissa ja parsakaalissa oo mitään kaloripahulaisia. Nom.

Quornia ostetaan lisääkin, nyt kun tiedän että sitä voi keittääkin.

Mainokset

One response »

  1. Päivitysilmoitus: Soossia | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s