Haastettuna

Normaali

Taas tuli ostos vaiks ei pitänyt, mutta tää on onneksi ihan järkevä ja tarpeellinen. Tausta: mulla on vasemmassa jalassa uudehko hankaluus, jonka hierojani selvitti eilen toisella lailla kuin ennen eli lähinnä tönimällä jalkaa kaksin käsin sivultapäin. Tönimällä! Jumit siis oikeasti selvisi sillä! Kalevalainen jäsenkorjaus roks ja rolls. Koska käyn hierojalla vain noin kerran kuussa, tilasin Wrangen verkkokaupasta kotitönijän elikkäs tuollaisen rollerin, joka oli kuuminta hottia noin vuosi tai puoli vuotta sitten kaikilla saleilla. Avaa se lihaskalvojakin, mutta en viittinyt silti hankkia ennen kuin nyt tuli tämmöinen uusi tarve, jota rolleri saattaisi selvitellä sillä aikaa kun en pääse hierontaan. Sillä huomasin jo tänään, että jumiahan se pukkaa taas vaikkei hieronnasta ole vielä vuorokauttakaan. Pakko keksiä jotain.

Wrangen rolleri

Wrangen rolleri

Sain Veelalta arkihaasteen. Skippaan taas haasteen säännöt, koska tässähän tämä on, saa ottaa mukaansa ihan vapaasti!

1. Mitä aiot tehdä isona? (Tämä ei sitten ole ikäkysymys!)

Varmaankin rapsuttaa mirriä, roikkua netissä, lukea kirjoja ja kattoa leffoja niin kuin nytkin. Ei mulla ole mitään erityisempiä suunnitelmia. Joskus kun jään eläkkeelle, pitää keksiä varmaan jokin vapaaehtoishomma tai bisnes, että jaksaa olla olemassa.

2. Jatka lausetta: Jos olisin rohkeampi, niin …

hylkäisin kuukausipalkan ja lähtisin vttuun tästä maasta. Mutta kun en ole, niin käyn töissä ja nautin Suomen hyvinvointivaltiosta, työterveydenhuollosta ja sensellaisesta.

3. Mitkä asiat saavat sinut kyyneliin?

Vaihtelee sen mukaan, mitä muuta elämässä on menossa. Joskus harvoin leffa voi liikuttaa. Monasti, tietysti, tarinat joissa eläin pelastuu ihmisten aikaansaamista hankaluuksista. Käy myös animaationa, ihan sama. Olen silleen tarinaimuri. No, sitten oikeat surut tietysti, niitä on onneksi harvoin.

4. Jos sinulla olisi mahdollisuus, niin mitä harrastusta haluaisit kokeilla?

Tarkkuusammuntaa. Ja sitten voisin lentää kans. Lentokonetta, en siivillä. Sit haluaisin ymmärtää, miten ilotulituksia tehdään. Ensinnäkin, miten niitä kuvioita tehdään, ja toiseksi – kaikkihan on tietokoneella nykyään – miten se tietokonehomma on kasattu.

5. Ottaisitko jonkin kauneusleikkauksen vanhempana? Onko mielipiteesi tästä muuttunut iän myötä?

Ei ole muuttunut eli en ottaisi. Paskaaks tässä. Jos ei joku kestä kattoo, niin ei ole mun ongelma. Maailma on joka tapauksessa täynnä kauniimpia ihmisiä kuin mä, se on ihan sama mitä tälle habitukselle tekee tai on tekemättä.

6. Mikä laulu on viime aikoina soinut päässäsi? Entä onko jokin biisi ollut joskus oikein riesana ja korvamatona?

Aina välillä niitä riesoja on, mutta onneksi niin tilapäisiä, etten nyt muista yhtään.

7. Mitä tietotekniikkaa ostaisit heti, jos olisi mahdollisuus/varaa?

Jos olisi varaa, ostaisin ainakin pöytämacin saatanan isolla näytöllä ja sit macin läppärin ja siihen kans sikaiso ulkoinen näyttö ja… en nyt keksi muuta. Oikeasti mun tarpeet on kuitenkin tosi vaatimattomat,
pärjäisin työn ulkopuolella pelkällä iPadilla joka mulla jo onkin. Ja sit ostaisin Naukulan mammalle uuden koneen.

8. Opiskeluhaaveita, mitä?

Ainoat opiskeluhaaveet liittyy nyt lähinnä anatomiaan ja siihen, miten kuntosalijuttuja ja joogaa tehdään oikeaoppisesti. Vaikka teen niitä, olen aika surkea jutuissa. Esim. miten jumppa kohdistetaan johonkin lihakseen, tai mikä on hyödyllistä tekemistä ja mikä vain heilumista – hyvin vähän hajua.

9. Mikä on kaikkein tärkein arvosi ja miksi?

Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. Heti perässä kirii luotettavuus.

10. Riitätkö itsellesi?

On mua vähän liikaakin. Fyysisesti. Hehe. Muutenhan olen tietysti riittämätön koko ajan, paitsi hetkittäin kun kaikki onnistuu siksi että ite onnistuin. Ha! Näitä hetkiä on valitettavan harvassa. Tänäkin keväänä luotin täydelliseen suoritukseeni kahdessa isossa asiassa, ja eikös sieltä jälkeen päin kummastakin pullahda virhe pintaan. Fak dis shit.

11. Minkälainen käsillä tekeminen on sinulle mieluisinta?

Kirjoittaminen? On se käsillä tekemistä… Tykkään kyllä ommella, neuloa jne trad, mutta teen niitä tosi harvoin. Tykkään myös maalata (seiniä), askarrella, tiskata, siivota, järjestellä, joskus piirtääkin. Tykkään ottaa kuvia. Ja oi, tykkään meikata!

(Veela jo totesi, että edelleenhaastamisesta tulee syyllinen olo, joten käytän sitä tekosyynä etten haasta ketään erikseen.)

6 responses »

  1. Niin, jos olis varaa… Musta sun postaukset kuitenkin tuottaa iloa niin monelle ihmiselle ja kissalle, ja on myös sulle itelles tärkeetä ettei kone kosahda lopullisesti. Sulla pitää olla kone, ja mieluiten ehjä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s