Vaihtoehtoinen todellisuus

Normaali

Tapasin tänään ihan oikean eläintenhoitajan kotioloissaan. Vau. She’s living my life! Mun elämän pitäisi olla toi! Kaksi omaa kissaa olkkarissa ja keittiössä. Kaksi pienenpientä hoitokoiraa yhdessä huoneessa oven takana. Ja makkarissa – kolme kissanpoikaa! Mutta tähän siis tosiaan tarvii ne useammat huoneet ja ovet. Yksiössä eletään 1-2 kissan kanssa ja sillä selvä.

Mutta jestas että oli ihana vierailu! Makasin yli tunnin makkarin lattialla oikosenaan juttelemassa sängyn alla oleville kissanpoikasille. Kissaihmiset tunnistaa just siitä, että ne ei yhtään häkelly jos joku vääntäytyy solmuun kittanoitten takia :-D

kolme kissanpoikaa

Kyllä, he on kaikki samankokoisia

9 responses »

  1. Olis kyllä melkoisen siistiä jos voisi vain rauhassa ja hyvällä omallatunnolla elellä kissain kanssa kotioloissa eikä tarttis huolehtia muista töistä tai silleen (ei siis tälleen työttömänä kuin esim. minä nyt). Tuollainen seura olis ihan huikeaa kaikin puolin!

    Tuohon ”kissaihmisen tunnistaa” -juttuun. Figon kasvattaja sanoi, kun ekan kerran kävin Figoa katsomassa ja jäin tietty heti eteisen lattialle istumaan ja tervehtimään aikuisia kissoja, että ”tule nyt peremmälle. Vaikka jäähän sitä kyllä itsekin aina kyläpaikoissa kissoja silittelemään heti eteiseen…”. Ja mieti jos ilman kissasyitä joku rupeaisi kurkkimaan sohvien ja sänkyjen alle vieraassa paikassa :D

  2. Tämä eläintenhoitaja on just saanut paikan Korkeasaaresta. Vielä sekin! Mitä elämää!

    Myös oli hauska silleen, että me kumpikin juteltiin hyvin verkkaisesti ja pidättyväisesti keskenään, ei mitään sellaista vilkasta ja päällekäyvää, missä tehdään itseä tykö ihmiselle jonka tapaa ekaa kertaa. Kun kerta oltiin yhdessä niiden kissojen kanssa samassa huoneessa, eikä siinä kannata ruveta melskaamaan ja olemaan ihana, ei se oo mikään treffi tai työpaikkahaastattelu :-D Mutta hirmu hyvä sen ihmisen kanssa oli olla hiljaakin. Se heitti vielä mut autolla kotiin, koska oli menossa kokoukseen mun kodin lähelle.

  3. Onko se mikä noista R-pennuista? Veikkaan mustavalkoista. Milloin se tulee, mitä se syö, miten sä kestät, mitä Harmaa sanoo, mitä nyt tapahtuu? :) Kissaihmiset tunnistavat aina toisensa.

  4. Mun naapuri, Cleon ja Simpan äippä, tunteekin nää ihmiset joiden luona pikkukissat asuu! Maailma on totisesti pikkuruinen :-)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s