Siivousylläri

Normaali

Sitä ei ihminen aina tajua miten pelkkä maailmakin vaikuttaa esineisiin. Esim. tämmöinen kissan kuljetuskoppa, on ollut meillä yli kymmenen vuotta. Sehän periaatteessa vain on, ei siitä tarvi pyyhkiä pölyjä joka viikko tai muutenkaan riehua sen puhdistamisen kanssa. Kunhan välillä oon suihkuttanut kopan kuumalla vedellä. On saanut riittää se.

Nyt kuitenkin ajattelin pestä kopan kunnolla, oikein yleispuhdistusaineella ja tiskiharjalla. Purin kopan osiin ja menin niiden kanssa tuonne suihkutilaan ja aloin pestä. Vessassa on aika hyvä valo… joten eip aikaakaan kun huomasin, että maailma on tosiaankin juuttunut koppaan tiuhemmin kuin ikinä osasin aavistaakaan. Pesuaineesta ja harjasta ei ollut minkäänlaista hyötyä! Oli pakko ottaa taikasieni, että kopan alkuperäisen värin edes sai näkyviin!

Eli ylläri & opetus: esineet likaantuu vaikkei niitä edes käyttäisi. Vaikka ne vain olisivat. En oikeasti ollut tajunnut tuota. Oonko vajaa?

2 responses »

  1. Toi Sieni on aika hyvä keksintö. Valitettavasti markkinoille on tullut halpoja jäljitelmiä, joille tuntuisi yhteistä olevan helvetin nopea kuluminen, mutta heikko tai olematon puhdistusvaikutus. Aidolla tuotteella sai kylppärin minikokoiset lattialaatat uuteen kukoistukseen (meni ½ päivää kun kävi läpi jokaisen laatan, vaik kylppäri on n. 120 x 100 cm).

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s