Ask

Normaali

No eipä hyvää päivää taas! Ekanakin, jos ei kaverin tai ystävän parisuhdetilannetta tiedä, niin vois mitata uudelleen, minkä verran kavereita tai ystäviä sitä tosiasiassa ollaan. Ja toiseksi, varmaan just tarvittiin Feibuun uusi toiminto tällaisen kysymyksen esittämistä varten. Haluisin tietää, keitä on ne, jotka ei uskalla kysyä ihmiseltä, mutta uskaltaa painaa Ask-nappulaa. Vähän alkanut ehkä vinoutua toi, mihin kaikkeen jotain feibupaskaa tarvitaan. Gawd!

Mainokset

5 responses »

  1. Viimeiseen lauseeseen kiteytyy: ”Joten jos elämässä ei ole tarpeeksi kiusallisia tilanteita, tätä nappulaa painamalla niitä voi luoda lisää.”

    Mutta kieltämättä kyllä rupeaa miettimään, että mikähän tarkoitus sillä fb:llä on? Näyttäisi parisuhteet ja niiden liitänneiset olevan melko hyvin edustettuna. En tiä kun en itse siellä ole, mutta näin sivusta katsoen näyttää siltä.

    Seuraavaksi fb:n kannattaisi liittoutua deittisivustojen kanssa silleen, että fb:n tarkoitus olisi rikkoa parisuhteita ja deittisivustojen systeemeillä sitten etsittäisiin uudet ja paremmat parit ihmisille. Maailma pelastuu.

  2. Kieltämättä aiheutti hämmästystä! On siellä kyllä jo nyt ollut ”ei niin kiinnostavia” toimintoja. Ystävät saavat mm ehdottaa työpaikka. Minunkin joku ystävistäni ehdotti, että olisin lisännyt entisen työpaikan aikajanalleni, en vain ymmärrä miksi. Jäi sitten hyväksymättä se ehdotus.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s