Odotus

Normaali

Loman odottaminen on jotenkin kiinnostavampaa ja jänskempää kuin loma itse. Nyt viikonloppuna on ollut oikein hyvät kelit loman odottamiseen! Kesävaatteet päällä, uusia valkoisia housuja ostellen… ajatusherkkuna kaikki ne tapahtumat, joissa voi olla käymättä nyt viikonlopulla :-D Sain perjantaina paremmat kipulääkkeet (huuUUUmeita!) joten olen maanisesti pomppaillut kaupoissa sekä la että su. Pomp! Pomp! Kaikki asialliset asiat hoidettu! Kävin Itäkeskuksessakin ekaa kertaa varmaan vuoteen. Siellähän oli vallan siistiä, ja yhdeksältä aamulla vielä taivaallisen tyhjääkin.

Ainoa ns. kesäongelma, että nyt mun viuhka on hävinnyt. Taas tää vanha juttu, että eihän multa häviä mitään. Mä en vaan nyt löydä, mihin sen laitoin kun vaihdoin sen talvipaikaltaan muualle. Ehkäpä painun tästä komppaamaan nuo laatikot uudestaan per heti.

Mainokset

3 responses »

  1. Hepskakkaa, pitkäst pitkäst aikaa paikalla, ja osuinpa sopivasti. Meillä nääs lojuu viratoinna yks kaukoidän tuliainen. Ellei sun omaasi rupea löytymään, natsaisko kesägarderobiin kirsikanpunainen? t artsbum

  2. Vois ollakin! Kiitos! En tänäänkään löytänyt sitä omaa :-/
    Muista käydä myös kissablogin puolella, siellä on lovee ilmassa!

  3. Käyn, käyn, ja varmaan aika hökötyksissänii käynkin. Mut nyt viel hilloan myös sitä visiittiä – dedari ekaks, sit rentoilen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s