Mekkoset

Normaali

Fanitan ihan hupsunderina Desigualin rätei, mutta kun ei ne mekot sovi mulle niin sitten ei. Onneksi Gudrun ajaa melkein saman asian – silläkin on hassuja kuoseja ja tarvittaessa paljon, paljon värejä. Lisäksi Gudrun on eettisesti aina vahvemmilla kuin moni muu lafka; esim. Desigual ei edes vastannut Clean Clothesin kyselyyn alihankkijoiden työoloista ja palkoista.

Mulla on nyt G:lta kolme mekkosta joista yksi vain kesähepen, kaksi menee talvella ja kesällä. Kesähepen-osastoa kaipasin pikkasen lisää, joten menin kattomaan tutusta paikasta. Uuu ja siellähän se oli, pitkä mustavalkoinen mekkonen! Sen kaveriksi otin taas sitten tuommoisen paksumpaa matskua, joka menee kesät talvet. Koska siinä oli vaan niin täydellisesti mulle käypäiset värit, että enhän voinut väistää.

Kyllä näillä taas työt ja huvit sujuu yhtälailla. Niin no, samahan se on kaikissa mun vaatteissa. Missään ei onneksi tarvi olla smart casual, riittää kun on casual. Siinä mielessä erinomainen duuni ja erinomaiset muut riennot.

Klikkaamalla isommaksi

Klikkaamalla isommaksi

Mainokset

4 responses »

  1. Kiits. Pääsispä vielä käyttämäänkin. Meinasin jo tänään, mutta sitten satuin viettämään petissä joku 7 tuntia kirjaa lukien ja sit kirjahyllyn siivoamiseen. Tuskin tässä tulee laitettua päällens yhtään mitään.

    Jännästi tuli muuten kirjahyllyyn tilaakin vaikken ottanut mitään pois.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s