Hallissa…

Normaali

Tänään sit eka kerran toteutin haaveeni mennä töistä suoraan kauppahalliin. Leipien kohdalla meni vielä ihan hyvin, löysin pari pikkukänttyä eikä ollut runsaudenpula, kun kioskit alkoi mennä kiinni. Mutta kohtahan se repes… Juustotiski. No, nyt mulla on esim. inkiväärijuustoa. Joka on niin hyvää, ettei sitä viiti tuhlata leivän päälle, vaan sitä napostellaan muuten vaan. Jne.

Vaan yks hieno löytö: Amé! Sitä saa yleensä metsästää kissojen koirien kanssa, koska välillä sitä ei ole tuotannossa, ja välillä sitä on tai ei ole ekokaupoissa tai Stokkalla. Mut nyt on taas – Hakiksen hallin luomupuodissa! Améella mennään kaikki alkoholittomat bileet, sillä vaalea korvaa skumpan ja muut värit korvaa vinkkuja kuin ei mitään. Ettei aina tarvi lutkuttaa sitä paskaa Pommacia jos ei haluu juoda vinkkua. (Skumpan korvaa myös äskettäinen keksintöni seljamehu plus vissy.)

amssu

Nyt siirryn seuraamaan poikkeuksellisen riehakasta iltavilliä :-)))

Mainokset

3 responses »

  1. Ai jotain limukkaa… Mä juon Dr Pepperiä. Se on ihan parasta.

    Pommacista hävisi maku joskus. Taisivat siirtyä johonkin halpatiivisteeseen, jossa ei ole enää pahemmin aromiaineita. Sama juttu on monessa hedelmämehutiivisteessä. Ei tuoksu enää mustaherukkamehu samalta kuin joskus itse tehdyssä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s