Taikurikissa

Normaali

Meillä on ollut tapana imuroida kerran viikossa, olipa sitten kaksi kissaa tai yksi kissa. Riittää. Lattia pestään 2-4 kertaa vuodessa – vähän riippuu siitä, mikä verran ikkunoita pidetään auki kesällä.

Tai näin oli vielä vähän yli kuukausi sitten.

Sitten meille tuli uusi lelukissan kokoinen makkara, ja sen jälkeen on ollut pakko imuroida kahdesti viikossa ja lattiaakin on jo pyyhitty erinäisiä neliömetrejä. Ei ole kyse siitä, että uusi misse ”tekisi” mitään lattialle. Se elää ihan niin kuin normaalit kissat: kävelee, juoksee, leikkii, nukkuu. Mutta jotenkin se pystyy laittamaan tuon lattiatason ihan uuteen uskoon jatkuvasti. Mistä tulee kaikki se roska, jonka kertymiseen normaalioloissa menee yli viikko? En tiä. Ihmetaikuri on hän.

Toisaalta, hyvin oli hän siivonnut sängynalusen pölyistä, kun sinne viimeksi katsottiin. Ihan siistiä oli siellä. Beibin oma turvapaikka.

Vaan sotkuista tai ei, on aina niin ihana tulla kotiin, kun täällä on kaksi keskenään viihtyvää miiskua ja valmiiksi hyvä meininki :)

(piilokuva)

(piilokuva)

Mainokset

7 responses »

  1. No hei kaikki hengaa vaan sun kissablogin puolella :)
    On upee kuva, mutta on upee mallikin. Jos olisin sinä niin laittaisin tuon heti tietsikan tai puhelimen taustakuvaksi. Söpö söpö söpö…

  2. KIITOS tulihan se kehu sieltä! Mulla on tietenkin taustakuvia oikein valiten, osassa esiintyy just omat söpöläiset tietty, mahdollisimman söpöstelevinä. Voi olla että tääkin päätyy settiin kunhan kyllästyn kattomaan Harmaan ja Ilonan pussailukuvia. Miten sellaista voi kyllästyä katsomaan? Eli aikaa voi viedä! Ja sit kun mun täytyy näyttää taustakuva kaikille jotka tulee töissä käymään mun huoneessa: ”KATO mitä mulla on!” ja sit kaikki menee mannapuuroksi ”UUUU miten ihanii!”, onhan se palkitsevaa :-D

  3. Kehun! Kuva on tosi hieno. Ihana. Ihana kuva ja ihana Ilona. Tuohon roska-asiaan on pakko yhtyä. Ennen Sulon tuloa siivoin 5 h hikipäässä ja kun Sulo oli ollut täällä muutamia päiviä, täältä oli kaappien alta löytynyt jopa kuivia lehtiä viime syksyltä!

  4. Hieno kuva ja hieno kissa!

    Mikä mahtaa olla kissankarvan ja muun roskan energiasisältö? Jos sais sellaisen takan, jossa vois polttaa elukoiden hylkäämät karvat, niin riittäiskö se pitämään asunnon lämpimänä talven yli?

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s