Kokko

Normaali

siihen

Trad sama kokkovierailu kuin jokusena vuotena jo – Vallilan siirtolapuutarhassa. Enpä ole viettänyt pariinkymmeneen vuoteen juhannusta ihan ihmisten kesken porukoissa, siis siten että meil kotiin tulisi ensin vieraita ja sit jatkettaisiin kokolle, jossa on lisää tuttuja. Erityisen viihdyttävää oli se semmoinen!

tulta

Kokon tuijottelun lisäksi katsottiin siinä sitten tietysti vielä tuttujen puutarha, ja ruokakutsu oli voimassa toiselle mökille heti perään. Valitsin kuitenkin kotiinlähdön, koska pikkukissan piti saada ruokaa. Se, ettei se ollut syönyt yhtäaikaa toisen kissan kanssa, liittyi huijaukseen, jolla sain pikkukissan vieraiden näkyville ja kosketettavaksi. Jonka jälkeen se tietysti veti parkkiin sängyn alle koko illaksi eikä syönyt tarjottua ruokaa. Huoh.

No, nyt on kuitenkin kaikki hyvin. Prince mäikyttää reteoissa, kummankin kissan massu on täynnä ja nukkuvat tyytyväisinä vierekkäin.

Mainokset

4 responses »

  1. Tuossa se on palanut jo puoleen alkuperäisestä korkeudesta! Isohan se on mutta palaa nopsaan alas. Puoli tuntia ja se on siinä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s