Halpa pimennysverho

Normaali

Taas pukkaa vinksua. Tämä ei ole omakeksimä, mutta olen figuroinut sille aiempaa laajemman toimintasäteen eli osaksi oma joo, onhan?

Ulkkarit varsinkin on hädissään näistä valoisista kesäöistä, kun ei saa kuulemma nukuttua – mutta ei ole ainutlaatuinen ongelma suomalaisillekaan. Sitten niitä pimennysverhoja arpomaan… EI! Vaan paljon yksinkertaisempi, täysin toimiva vehjes: musta teeppari. Kaikilla on yksi joutava! Alkuperäinen vinkin keksijä esitteli tään nimenomaan maiseman pimentäjänä, kun paidan asemoi naaman päälle nukkumaan käydessä (hengitykselle tietysti jätetään tilaa). Ja pimentäähän se. Ei tee edes mieli aukaista silmiä, kun paita on siinä, mutta jos aukaisee, on edelleen täysin pimeää.

Mulla ei ole tavallista isompia vaikeuksia nukkua valoisina öinä, mutta olen piruuttani käyttänyt teepparikikkaa koko kesän. Miksi? Siksi että teeppari on rauhoittava. Se houkuttelee pitämään silmät kiinni ja muutenkin laittaa mielen ja ruumiin paremmin lepäämään. Mielestäni se auttaa nukahtamaan, ja myös pitää unessa paremmin – vähemmän yöheräilyjä. Teeppari löytyy silmien päältä edelleen aamuisin, eli siitä ei mitenkään erityisesti halua eroon nukahdettuaankaan.

2 responses »

  1. Mä jotenkin en usko, että toi omalla kohdallani toimisi. Käännän kuitenkin kylkeä niin usein ja pyörin muutenkin ja sitten en pystyisi rentoutumaan, kun naaman päällä olisi jotain ylimääräistä.
    Vaikka eipä sitä kokeilematta tiedä. Mulla on tosin niin pimentävät sälekaihtimet, että tarvetta ei juurikaan ole tällä hetkellä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s