Siitä se aukeaa

Normaali

Tyrsk! Tosielämän Borgman!

Kävin kattomassa kyseisen leffan eilen. Jäi vähän outo olo. Kun kävelin ulos, naamassa oli semmoinen kiero hymy, mutta en ihan tiennyt miksi. Jos absurdista tarinasta voi tehdä ihan juonellisen, käsitettävän elokuvan, joka näennäisesti tapahtuu ihan tässä tutussa ajassakin ja kulttuurissa, niin se on Borgman. Mutta Borgman pitää ehkä ajatella jotenkin samaan tapaan kuin scifi, eli pitää antaa tilaa sille, että joo, maan alla asuu väkeä, ja joo, ne voi jollain lailla niinku loihtia ihmisiä puolelleen tekemällä pieniä operaatioita jne. Häiritsevästi langanpäitä jää kyllä myös solmimatta, mutta tää on ollut a) joko tekijöiden valinta tai b) käsis oli melkein valmis kun alettiin kuvata, ja sit kukaan ei keksinyt oikein terävää loppua, niin laitettiin sitten vaan jotain. Eli pääperiaatteessa painostavan tunnelman ja mustan huumorin helmi, mutta silti jotain pikkasen puuttuu. Pituutta olisi voinut olla vartti vähemmän, ja loppu olisi tosiaan voinut olla jotenkin … ää, hyödyllisempi.

Semmoinen loman aloitus.

Muutenhan tästä ei tuu lasta ei jaskaa. En ehtinyt Prideen millään lailla, vaikka yleensä olen vilassut kulkueen edes jokin verran ja käynyt puistojuhlassakin. Tuen! Sen sijaan menin Ikeaan hakemaan sängynjalkoja, enkä sortunut mihinkään ylläreihin… juurikaan… no jos rahaa meni 26e, niin ei siinä oo hulluna rellestetty.

Kotiin tultua jäin jumiin kissojeni kuvaamiseen. Ne on niin ihania, että melkein sydän repee kun niitä kattelee! Miten jotkut voi elää ilman kissoja?! Meidän talossa asuu yhdet blogikissat, kävin niitten kanssa taas pihalla juttelemassa. Sen verran pääsin omien kissojen lumoista sentään irti. Mutta muuten tää on ihan järjetöntä – mulla on niin paljon kuvamateriaalia, että voisin hoitaa parin kuukauden postaukset niillä :-D

Mainokset

3 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s