Kesää

Normaali

Hakaniemen halli on aina hieno paikka vierailla. Ehdin kiertää sen kokonaan noin pari kertaa vuodessa. Yläkerta on aina yhtä ällistyttävä – siellä on kaikki mitä ei ole muissa kaupoissa! Tässä kohtaa ei tarvis tulla muutosta ikinä.

Tänään tein maakuntamatkan. Vein Sulo-kissalle lediä vilkuttavan robokalan. Omista kissoistani poiketen Sulo runttasi koko käpälänsä veteen ja sai kalan pari kertaa heitettyä pöydällekin. Kova jätkä! Ja söpö :)

Tavallaan huvittavia nää varoittelut murtovarkaista. Siis omalla kohdallani. Jos nyt ylipäätään olisin minnekään lähdössä ja joku haluaisi murtatua tänne, niin löytäisi stereot 1980-luvulta ja telkkarin 2000-luvun alusta plus videonauhurit (juu, KAKSI) 1990-luvulta. DVD-pyöritin taitaa olla ihan tältä vuosituhannelta. Kylläpä kannattais, tsihi. Vaikka ei kaikki varkaat ihan täysin välkkyjä ole nuin alunperinkään. En varmaan ikinä lakkaa nauramasta sitä, kun kaverinkaverin kotiin murtauduttiin ja macin läppäri jäi sohvalle koskemattomana, mutta hemppamaukan korut oli kyllä kelvanneet. Näin just, amatöörit.

4 responses »

  1. No sehän siinä on se ikävä puoli. Mutta toisaalta, rosmona en edes menisi kämppään jossa on eläimistä varoittava tarra ovessa. Ei voi tietää, onko siellä ikävä pitbulli vai muurahaisfarmi. Jos on ikävä pitbulli, se on tositosi ikävä rosmolle <3

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s