Jatkokäyttö

Normaali

En tiedä miten muiden joogamatot kuluu, mutta mulla ainakin jalat on tehneet lähes reiät alaspäin katsovan koiran kohdalle. Joten eiku uuden maton ostoon. Onneksi löysin materiaaliltaan samanlaisen (vaikka erimerkkisen) ja samanpaksuisen, sillä pitää ihmisellä olla yks tahmea mattokin. Vaik on mulla niitä vanhoja… yksi on liukaspintainen, kun en vielä ymmärtänyt mitään sitä hankkiessa, ja yks on tahmea, mutta tosi ohut. Eli nyt on valikoimaa juu.

Mutta miten hävittää vanha, osin rikkinäinen tahmea?

Ta-daa! Tämäpä sattui just samaan aikaan kun heräsi himo tehdä käsillä jotain. Sakset! Vanha sininen matto päätyi osin jumppakamojen alle, Pentikin huopaisten pääsiäisliinojen tilalle (kuvassa vihreät).

kiertoon

Ehjää pintaa riitti vielä sen verran, että leikkasin duuniin tarvittavan yhden jutun ja sit muka hiirimaton vielä. Mutta eihän tää hiirimattona toimi, justiinsa sen hyvän tarttuvuuden takia. Pienempi lätkä jäi siis odottamaan sijoituspaikkaansa.

kiertonkaa

Ja noin sitä tuli käytettyä jotakuinkin kaikki ehjät osat. Nyt ne on helpompi pestäkin, kun ovatten pienempinä palasina.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s