Ratikkakiskojen tuolla puolen

Normaali

Tää loma on taas tämmöstä päivästä toiseen valumista, mutta kun en osaa/jaksa/viiti tehdä mitään ennakkosuunnitelmia. No, mut tuleepa luettua ja kateltua leffoja. Urakalla!

Eilen kävin kuitenkin taas maakuntamatkalla. Ihan Oulunkylässä asti, siis ratikkakiskojen tuolla puolen! Mulla on yks niin vanha tuttu ettei melkein kehtaa kertoakaan. Se oli 11 ja mä 10 kun tutustuttiin. Meistä on tullut ihan erisuuntaisia ihmisiä, mutta olkoon, ihan sama. Kumpikin ollaan kuitenkin suht selväjärkisiä ja ns. tavallisia ihmisiä, tullaan toimeen ilman pinkeää yrittämistä, kun tavataan tarpeeksi harvoin.

Olen tavannut hänen ukkonsa vain kerran – tyyppi oli ihan persiistä. Mutta kaveri vannoi, että ukko on kehittynyt paljon, PALJON kohti ihmisyyttä sitten 1980-luvun lopun. No mitä helvettiä, menin sitten kylään kun kutsuttiin.

Ei tarvinnyt pettyä. Paitsi että sain ruokaa ja ihanaa Louhisaaren juomaa, myös ukko oli todellakin kuin ihminen. Löydettiin jopa yhteinen sävel – eläinrakkaudesta! Meuhattiin aika paljon koirista ja kissoista ja hevosista :-D

Kamulle näytin mitä kaikkia kivoja leluja ja hyötyjä iPadiin voi tilata omenakaupasta. Jumppaohjelmii, joogaohjelmii… Ja ainahan on kehittävää vaihdella vanhenemiskuulumisia, kun täs on kuitenkin vasta ensimmäinen elämä menossa ja kaikki taantumat ja rappeutumat on tavallaan uusia asioita. Niin että mitä toisilla on jos itellä on tämmösiä ja tommosia. Plus kikkoja näitä ja noita vastaan.

Ihanaa kun on sentään pari itseäni vanhempaa naispuolista kamua. Vaik kaikkihan me romahdellaan eri tahtiin geeniemme ja elämäntapojemme puitteissa, mutta suuntaviivoissa on niin paljon kuitenkin samaa, että sillä voi bondailla. Hyödyllisestikin.

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s