Parempi päivä, palkkapäivä

Normaali

Kesälomarahoista lohkeaa iso köntsä heti seutulippuun elo-joulu. Ok ok, se otetaan huomioon verotuksessa, mutta silti harmittaa. Valitsin toki työpaikkani itse, mutta en pyytänyt että muutetaan toiselle vyöhykkeelle :-(

No mut muuten kivaa. Pököttelin ilmaisbussilla Vantaan Ikeaan, jossa tapasin suunnitellusti kamun. Lounas ja pieniä ostoksia. Järkyttävä määrä ihmisiä kaupassa! Varmaan kaikki nekin jotka muuten olisivat rantsussa, olivat tykänneet laittaa nyt Ikea-päivän viileämmän ilman takia.

Jatkettiin sieltä kamulle katsomaan mukavaa ja komeaa tuplakulmurista poitsua. Nuoriherra oli oikein hyvällä ja keikisteleväisellä päällä. Hänellä ei kyl muita päitä lienekään.

Nyt on taas ihan hyödyllinen olo. Ei niin turhan tuntuista kuin vaiks tuo eilinen hikipäivä. Mikä parasta, kiinnostava kirjapino odottaa petin vieressä. Sinne!

Mainokset

2 responses »

  1. Oot käyny meidän nurkalla! Ei kyl oltu taidettu ehtiä kotiin vielä reissusta…

    Koirilla tuollaisessa tapauksessa maitohammas jo poistetaan kirurgisesti viimeistään siinä vaiheessa kun maitohammas ja pysyvä hammas ovat saman mittaiset. Itselläni on ollut parikin hurttaa (erirotuisia jopa!) joilta on pitänyt nappaista maitokulmurit pois kun eivät ole lähteneet. Syynä kaikissa on ollut se, että maitohampaan juuri ei ole sulanut siten kuin luonto on tarkoittanut eli eivät olisi lähteneet ikinä omineen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s