Pengontaa

Normaali

Harmittaa, että Filth livahti ohi leffateatterissa. Tai ei livahtanut, vaan jätin menemättä, koska mainostekstit kuulostivat jotenkin siltä, että ei tule uppoamaan mulle. TYHMÄ! Irvine Welshin tekstiin pohjautuva leffa! Tilasin kirjastosta dvd:n, kuitenkin. Omg, olis pitänyt nähdä kankaalla! Olis! Aivan loistava leffa. Pääosa-kuspiätä esitti James McAvoy, joka oli mulle ihan tuntematon kaveri. Siispä penkomaan nettiä. Ahaa, McAvoy oli myös The Last King of Scotlandissa, jonka ison kankaan esityksen olin myös skipannut. No, katoin sitten senkin kirjastokappaleena, vaikka Idi Amin inhotti ja inhottaa. Whittaker nappasi Oscarin pääosasta. Jäi kyl vähän paha olo tästä leffasta :( Sitten taas penkomaan nettiä, mitenkä se tämä tarina oikeasti meni.

Netin ja leffan yhdistäminen on tuonut miljoona laventavaa elämystä tään loman aikana. Antoisin kudelma oli ehkä Serpico plus Wiki. Siinä kun The King pohjautuu todellisuuteen niin hatarasti, että yhtymäkohdat on saatu koukulla kaivaa, Serpico-leffa on ilmeisesti melko tarkkaa poimintaa todellisuudesta. Oikea Serpico on vielä elossakin! (Ja hänen poikansa on Twitterissä :-D )

Maailma on tosiaan pienentynyt hirvittävästi netin myötä. En olisi voinut uneksiakaan kirjoittavani mitään tuollaista 30 vuotta sitten. Kyllä niin haettiin tiedot kirjastojen hyllyistä ja tietokannoista. Enää en ymmärrä sitäkään, miten leffa-arvosteluja on voitu kirjoittaa ennen nettiä (vaikka itekin kirjoittelin). Omat hankitut tiedot leffamaailmasta, kynä ja muistilehtiö mukana ennakoissa, levittäjien mainosmatskut kädessä. Ja niillä sitten toimeksi. Kyllä oli ankeeta nykyiseen verrattuna! Hyi.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s