Unska 19°C!

Normaali

Kävin sitten katsomassa sen Larun ”merikylpylän”. VMP! Tiesin kyllä, että rannassa riittää matalaa ihan liian pitkään aikuisen ihmisen makuun, mutta sitä en tiennyt, että pohjalla on myös kiviä sekä kuoppia niissä kohdin, mistä kivi on poistettu! Eli yhtä heleketin kompurointia pitkään ja pitkään kunnes vesi ulottui sentään polviin saakka. Luovutin siinä kohtaa ja kävin kellumaan hetkeksi. Sen jälkeen vidoin helevettiin koko paikasta niin nopsaan kuin kerkesin. HYI!

Fiiliksen parantamiseksi vaihdoin keskustassa kolmoseen ja menin Uunisaareen, jossa ei tarvi kävellä loputtomiin, vaan heti laivasta noustessa on sekä rafla että ranta. Painuin uimaan samantien, ja uin. Vesi 19°C! Hitto. Rantsun pitää olla sellainen kuin Unskassa on! En edes yritä enää ikinä minnekään muualle.

Löysin myös toisen reitin Merikadulle. Aina välillä rasittaa tuo kolmonen kun se on usein niin täynnä ja tukala. Mutta jos meniskin ratikalla keskustaan ja hyppäis siitä 24-bussiin. Se menee Merikadulle eli melkein rantaan asti. Ja poispäin tullessa 24 pysähtyy Sokoksen edessä. Ei yhtään huono.

Tänään tuli yks vaatepoisto, ihan yrittämättä. Vasta pari vuotta vanha iso valkoinen paita, jollaisia tykkään pitää rantareissuilla päällä. Löysin olkasaumoista takaa reiät kummaltakin puolelta (nää mun mahtavat muskelit varmaan, joopajoo), ja kun otin rätin pois päältä kotona, se repesi ihan kunnolla. Kaikkee paskaa sitä tulee ostettuakin. Roskiin.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s