Tuhoa

Normaali

Mistä löytyisi niin isoja kirjaimia, että ne toimis, kun kirjoittaisin otsaani:

VALKOISILLE VAATTEILLE EI NÄYTETÄ KLORIITTIA ENNEN KUIN NE ON ENSIN PESTY!

VITTUSAATANA, pilasin just parhaat rantsuhousuni, kun aloin puhdistaa niitä aurinkovoiteen kellerryksestä. Kloriitilla. Ilman pesua ensin. Tai pilasin ja pilasin, kyllä niitä voi käyttää, mutta ei ne enää ole valkoiset. Nyt ne näyttää siltä kuin olisi kaadettu mansikkamehua yltympäriinsä, koska kosmetiikan kemikaaleja oli yltympäriinsä ja kloriitti reagoi niiden kanssa. Vittu että ihminen on tyhmä! Olinhan kokenut tään ennenkin (tosin silloin pystyin pelastamaan tilanteen; nyt en pysty koska tuhoalue käsittää koko housut).

Näin käy, kun ihminen on idari

Näin käy, kun ihminen on idari

No, se oli semmoista sitten se.

Päivän parempi puoli, että löysin pari paitaa alesta yhteensä 14 e. Yksi rantsupaita (tarkoittaa valkoista kangaspaitaa, jossa on pitkät hihat), yksi hihaton aluspaidaksi ja hikeä keräämään löysemmän paidan alle. Niinku jos lähtee ihmisten ilmoille, kuten vaikka sityyn.

10 responses »

  1. Tai jos käsiitelet koko housut samoin, niin jos niistä vaikka tulis kokonaan pinkit? No joo, ehkei.

    En kyllä olisi tiennyt, että noin käy. Ei kyllä ole koskaan ollut valkoisia housujakaan, enkä yleensä vaatteita kloriitilla putsaa, mutta nytpä tiedän tämän. Ainakin kunnes unohdan.

  2. Joo, ei auttanut pelkkä kloriitti. On ja pysyy. Mietin vielä värjäiskö vai ei. Lopputulos nimittäin voi olla kirjava, ja totanoi kirjavathan ne on jo, eli mitä suotta…

  3. Hehe vai notta pinkiksi… Mielessäni oli enemmänkin hyvin tumma violetti, jos mikään. Pitää nyt kattoo. Jos löydän kylmäväriä, ehkä rupeen. Pesukonetta en viiti moisen takia taas rummuttaa kolmee kertaa ohjelmia läpi.

  4. Kah, prkl, en tiennyt enkä ois tajunnut omin päin. Harmin harmi sun housut, mutta ehkä täällä joku muukin avuton roikkuu, joka tästä tiedosta nyt sai hyödyn. Pelastit meidän muiden valkoiset vaatteet noin niin kuin etukäteen. Kiitos!

  5. Jotain hyötyy sentään. No, iloisen hellepaskaillan kunniaksi käytin kuitenkin tunnin housujen loihtimiseen violeteiksi, ja saattoi onnistua ihan hyvin. Kuivuttua näkee ja kuvaa lie tulossa perässä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s