Keksi keksi kaurakeksi

Normaali

Pää alkaa vissiin pehmetä. Oon odottanut sitä ukkosta ja sadetta kuin messiasta, mutta ukonilma murmelsi hiukan jossain horisontissa ja sadetta tuli niin mini määrä, että sitä ei edes kuulunut – jossain vaiheessa vaan näin pihan asfaltin olevan märempää kuin ennen. Tunnen varsin suurta pettymystä! Ei tämä hellepaska lopu koko viikolla, ja viikonlopuksi on luvattu se Siperian-helle. Sitten onneksi pääsen töihin ilmastoituihin tiloihin. LUOJANKIITOS LOMAPASKA ON LUSITTU TAAS KERRAN. Mutta vielä muutama päivä kärsimystä…

Tälle päivälle ei ollut varsinaisesti mitään ohjelmaa, joten menin Itikseen hakemaan violettiä väriä ja pari muuta juttua. Pian yhdeksän jälkeen mukavan tyhjää, mutta jo yhtä kuumaa kuin koko päivän. Myöhemmin iltapäivällä onneksi sammuin pariksi tunniksi, sai olla tajuttomana edes sen aikaa.

Kohta tulee taas se rasittava hetki, kun pitää yrittää nukkumaan käymistä. Olen haaveillut pihalla nukkumisesta, mutta ihmiset on nykyään niin sekaisin, että joku tulee kumminkin tappamaan. Kuoleminen on ihan ok, mutta ei silleen, että se tapahtuu jonkun sekakäyttäjän päähänpistosta. Vähän sama vika ois käytävässä nukkumisessa, jota sitäkin olen harkinnut, mutta lattian kovuuden vuoksi sinne joutuis rakentamaan petiä huolekkaammin kuin pihalle. Ja kuitenkin jokainen ohikulkija herättäisi. Pysyn siis omassa petissäni ja kääriydyn märkiin kankaisiin tai mitä sitä nyt miksikin yöksi keksii.

Mainokset

5 responses »

  1. Täällä satoi ja ukkosti. Paljon. Luulin ja odotin sen jälkeistä raikasta ilmaa. Sitä ei sitten tullutkaan, tuli vain entistäkin kosteampaa ja kuumempaa. Aamulla kova sumu ja taas jatkuu helle.

  2. Naurattaa tuo ukkosen murmeltaminen… on kyllä hienosti ilmaistu! Mutta voisiko muuten ehdottaa naapureille yhteistoimintaa.. että nukkuisitte kimpassa siellä kadulla. Järjestätte vahtivuorot jotka sitten potkivat ne sekakäyttäjät tien toiselle puolelle. Muut voitte nukkua kuin murmelit.

  3. Tuo naapuruuskääröily pihalla on hauska idea, en tiiä toteutuuko ikinä, mutta nuin äkkiseltään keksin pari kolme tyyppiä jotka saattasivat jopa lähteä mukaan. The case is, monilla tässä talossa on läpitalonasunnot, eli ne saa esim läpivedon. Ja monilla/samoilla on myös parvekkeet. Ei niillä ei oo samalla lailla hätiä kuin meillä täällä yksiöissä asuvilla, joilla kaikilla on ikkunat etelään…

    Nyt justiinsa muuten taas jyrähtelee hiukkasen. Tulis nyt! Kyl on kaikki ukonilmat iin hyvin kiertäneet tään Hgin niemen että ois jo aika meidänkin saada jotain. Vaikka olis viileämpää vain sen ukkosen ajan, sekin kelpaisi.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s