Tarjoustalosta löytyy

Normaali

Oon etsinyt jokusen aikaa verkkopaitaa, siis miesten, hihatonta. Noup. Jopa Hakaniemen hallin yläkerta petti siinä mielessä, että siellä oli pienimmät jäljellä olevat jotain XXXL. Pyysin piruuttaan vielä leväyttämään auki. Joo, vaikka en oo pieni, niin kyllä moiseen telttaan mahtuisi jo pari meikäläistä. Mutta hierojani vinkkasi Tarjoustalon suuntaan, mikä tietysti ois pitänyt itsekin älytä. Siellähän se L mua odotteli. Toin kotiin, leikkasin hihat pois ja huuhtelin. Hää kuivuupi nyt tuolla.

Tarjoustalosta löytyi myös lisää kylmäkalleja. Ei sitä tavallisinta litteän pullon mallia, vaan vielä litteämpää ja leveämpää, levyksi sanoivat. Käy! MIKÄ TAHANSA KYLMÄ KÄY NYT! Otin neljä, mutta vielä sinne jäikin. Vink. Näitä kalleja nimittäin menee käyttöön ensi viikolla kun yritän järjestää kissoille useampia kylmän veden pisteitä siksi aikaa kun itteni on pakko mennä töihin.

Yksi kiva kylmä on tää Ice Power kylmä/lämmingeelipussi, joka nytkin lepäilee hartioillani, kummallakin vuoronperään. Moodissa kylmä, ehhehe, yllättäen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s