Erilaista, monenlaista

Normaali

Eksoottinen päivä! Illalla saatiin pitkänmatkan kissavieras (tästä enemmän kissablogin puolella), jonka kanssa jatkettiin Kauppatorille cruisingiin. Ne vanhat ja laitetut autot, ne vaan ottaa niin syrämestä joka kerta. Kauhea tungos, selvä se. Nykyään cruisingissa on jo niin paljon väkeä, että kaikki ei edes mahdu torille, hienoja autoja on parkissa pitkin laitureita, minne nyt siinä torin ympärillä saakin mahtumaan. (Kuvia tulee myöhemmin, nyt en jaksa käsitellä niitä vielä.)

Myös Naukulan Mamma oli tilattu tonteille, ja hyvä näin, koska Tassulinnan emännän suunnattua majoitukseensa me jäätiin kuikuilemaan torille ja Mamman oivallisesta ehdotuksesta käytiin vielä vetämässä rundit maailmanpyörässä. En ois itse edes tajunnut, miten halvalla saa moisen elämyksen! 12 e, hah, piece of dick.

poora

Isossa pyärässä

Isossa pyärässä

Tänään helle ei ole tuntunut ihan hirveeltä. Kävin aamulla Uunisaaressa, en hirveän innoissani jotenkin, mutta varmuuden vuoksi. Ettei tarvi syksyllä sitten miettii, että sekin hieno lauantai ja sainko itteni hilattua Unskaan, no en menny koska olen laiskaperse. Siis menin. Tuuli jonkin verran, vesi edelleen 22°C. Uida räpsyttelin heti ekana, koska selkä ja jalat jne. ainahan ne on enemmän tai vähemmän rikki. Uinnin jälkeen ei kauheesti huvittanut mennä varjoleiriini, auringossa paleli vähemmän. Hirveen vähän porukkaa. Raflassa mentiin sämpylöillä, lounasta ei ollut koska ip oli tulossa häät eli yksityistilaisuus. Jotenkin ei vaan huvittanut. Laitoin vaatteet päälle ja lueskelin hetken kirjaa, sit päätin lähteä kotiin kissojen luo. Ja ihan hyvähän tääl kotona on olla, tuulettimet räpsyttää ja pyykit pyöriskelee koneessa. Kynsilakatkin vois uusia huomiseksi.

On käyty

On käyty

Meillä olis se kissabloggaajien tapaaminen Korkeasaaressa huomenna. Alustavasti oon meinannut, että menisin ainakin kissalaaksoon asti, koska olis kiva tavata näitä ihmisiä. Blogikamuja. Mutta lähtökunto pitää kattoo vielä erikseen, mitä sanoo erinäiset ruumiinjäsenet ja kuunnellaanko niitä.

Joo, yritän lisäillä tähän kuvia tuotapikaa, kunhan vähän ehdin toipua ja lepäillä ja josko jotain ruokaa. Vaaka sanoo että nelisen kiloo ois lähtenyt loman aikana ihan huomaamatta. En valita. Paitsi jos ne on pelkkää haihtunutta nestettä ja pongahtaa takas töitten alettua, helteen helpotettua. Sit saatan hetken valittaakin.

(Yksityiskyyti Uunisaaresta sityyn aamulla)

2 responses »

  1. Yritän edelleen opetella säätämään, mitä ja miten paljon jaksan. Korkeasaari meni just nappiin – ei ois tarvittu enempää, mutta vähempi olis ollut liian vähän. Kissalaakso as planned. 10.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s