Viimeistä lomapäivää vietäis

Normaali

Tosi kiva loman lopetus: kissabloggaajien tapaaminen Korkeasaaressa. Merimatka mennen tullen ja pitkä sessio Kissalaaksossa. Venytimme tiikerin ruokintaan asti. Komean hypyn teki kunkku saadakseen lihapalan pylvään päältä! Aijai. Ja leijonanpennut, ja kaikki muut. Ilffes taisi olla ainoa Kissalaakson kaveri jota ei nähty.

(EDIT! Lisää hienoja kuvia täällä!)

Se riittikin mulle, matkailin kotiin Hakaniemen lautalla. Torilla oli markkinat, kuten joka kuun eka sunnuntai. Kuljin läpi, mutta en malttanut pysähdellä, koska oli tavallaan kiirus tuulettamaan kotia. Johan täällä olikin taas 35°C mittarissa vaikka olin ollut poissa vasta nelisen tuntia. Huoh. Kissaparat, kun lähden töihin huomenna.

Töihin… ööö. Mitäs sinne pitäis..? No, hiusjuuret jää kyllä värjäämättä, mutta kynsissä on nätti lakka vaihteeksi (olen malttanut olla purematta vaikka olen lukenut sairhaan jänniä kirjoja, esim. Jussi Adler-Olsen, anyone?!). Puhtaita vaatteita on. Yritän varmaan pakata illalla, että alitajunta saa listata yön aikana, mitä meinaa unohtua. Jestas, on tää aika outoa jotenkin.

4 responses »

  1. On muuten Jussia nimellä paiskattu kun on neljä etunimeä ja kaksiosainen sukunimi. Vähemmästäkin alkaa kirjailijaksi.

    Olen lukenut noita enkuksi, eikä tässä muuten kauheasti auta, että joka kirja on julkaistu eri nimillä ameeriikassa ja UK:ssa, ja olen tykännyt vaikka pahuutta on hiukan liikaa mun makuuni. Enemmän voisi olla jännitystä ja vähemmän sairautta.

  2. Tiiätkö, mulla on Jo Nesböstä melkein samat fiilikset. Pahuutta liikaa! En tykkää! Mutta tää Jussi uppoaa tosi hyvin, kynsille tapaa käydä kuitenkin huonosti niitä lukiessa. Vangista ja Metsästäjistä on tehty vissiin jo leffatkin, Vangin näinkin viime vuonna.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s