Loputonta

Normaali

Puuh. Oli pakko antaa periksi turvallisuushakuisuudestani ja jättää ikkunat hakaan raolleen yöksi sekä yks tuuletin päälle. Tavallisesti, vaikka ikkunoissa on haka ja pienikään kissa ei pääse raosta läpi, en ole jättänyt ikkunoita auki vahtimatta. Eihän siinä tarvi kuin joku perhonen tai tarpeeksi tyhmä lintu tulee lähelle, niin en tiä millaista riehumista haat lopulta kestää, kun saalis läpsyttelee houkuttelevan lähellä. Tuulettimen kans sama, en mielellään jättäisi itekseen pörisemään. Eli jos iteltä on taju pois, se on melkein sama kuin ei olisi kotona = ei sovi turvallisuuskäsitykseeni.

Mutta hitto, eilen oli vaan niin lämmintä puuroa toi ilma koko ajan, että pakko tehdä taas kaikki temput ja pari ylimääräistäkin, että voi olla olemassa! Kotimatkalla ihan kuin ei yhdessäkään bussissa olisi ollut ilmastointia ollenkaan vaikka kai se huusi täysillä. Kotona kivat ruumiinlämpöiset 37°C, jonka sain laskemaan 29:ään illan kuluessa.

Ei tästä vaan tuu mitään. Vasta tiistaista lähtien kunnon helpotusta luvassa. Pe-ma on vähän komsii-komsaa, voi olla vähän pienempi helle, mutta eihän se taloa mihinkään viilennä. Eikä pieni sadekaan pahaa tekis, jos ei ilma oo kauhean kuuma sen jälkeen. Kostea ja kuuma … eikiits.

Töissä on edelleen hiljaista. Semmoset 2-4 ihmistä ympäri taloa levällään.

Mainokset

2 responses »

  1. Meillä ei sentään tässä kämpässä ole tavannut paljon yli 30 olla. Edellisellä oli tuollaista samanlaista kuin sulla. Riittää tää nykyinenkin kuumuus kovasti. Tulis jo talvi.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s