Simpletonit

Normaali

Hyvin kiinnostava juttu Hesarissa. Koko ajan lukiessani ihmettelin, mitenkähän pitkään tää kundi saa pitää työpaikkansa. No, jutun lopussa sekin selvisi.

Oikeasti, nyt kun asian äärellä ollaan, mie sanon tään ääneen. Miehet on niin saatanan johdateltavissa, että tää ilmiselvä mielen yksinkertaisuus on yksi syy siihen, että elän mieluummin kissojen kuin miehen kanssa. Kissoissa sentään on jotain haastetta, eikä niitä voi huijata munasta taluttamalla sinne tänne. Mulla on suuri tarve kunnioittaa niitä yksilöitä, joiden kanssa vietän aikaa tai asun. Miehistä tosi harva on kunnioituksen väärti. Ja homoja ainakaan ei voi narrata sokkona minne helevettiin huvittaa, siksi niiden kanssa on kiva olla ja tasa-arvoinen fiilis.

En tykkää valtapeleistä. Enkä mistään muistakaan ihmissuhdepeleistä, sen puoleen. Tämä ei tarkoita eristäytymistä. Enimmäkseen oon valmis kuin partiolainen suoraan, luotettavaan ja tasaveroiseen kommunikointiin fiksujen ja mukavien ihmisten kanssa. Mutta mitään saatanan pelejä en jaksa pelailla, enkä kaivella rivienvälejä tai miettiä piiloviestejä.

3 responses »

  1. Viimein sain luettua tuon. Kotona ei toimi Hesarin sivunvaihto jostain syystä. Minä puolestani mietin koko ajan, että jos toimeentulotuen saaja ilmoittaa omalla naamallaan lehdessä tekevänsä pimeitä töitä, niin mahtaakohan olla sen jälkeen miten hiljaista sen tuen kanssa.

    Tuohon yksinkertaisuuteen en ota kantaa. Todennäköisesti olen itse ihan yhtä helposti vietävissä, joskin maksamaan en nettiseurasta alkaisi, ja jos olisin tuon miehen sijalla, mulle pitäisi kyllä maksaa todella hyvin.

  2. Mä kelasin, että onhan niitä netin seuranhakupalveluja vaikka mitä jos haluaa parisuhdeseuraa ja siinä sivussa tulee seksiäkin. Sit taas jos haluaa pelkkää seksiseuraa niin maksullisesti sitä saa, koska tuleehan toi törky kalliiksi 2e/viesti eikä edes saa. En tajuu.

  3. Tuossa HS-jutussa oli niin monta puolta ettei jaksa ees miettii. Sampo ja hänen paljastukset, mitä meinaa hänelle itselleen. Mitä paljastukset meinaa sille ”palvelulle” eli huijarifirmalle. Mitä ne meinaa umpihölmöille asiakkaille. Iso vyöry. Osittain myös julkinen (poliisi kiinnostui jo).

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s