Sattui silmiin kivoja

Normaali

Kävin Sörkassa apteekissa. Niillä on siellä pari hauskaa uutta juttua. Idun-mineraalimeikkisarja, jossa ei linkin mukaan pitäisi olla mitään pahiksia. Kokeilin paria luomiväriä. Ainakin pigmenttiä riittää! Kullanvärinen luomiväri on niin kaunis… mutta ei ehkä tämmöiselle punakalle vanhalle akalle. Jos olisin tummempi ja nuorempi, muuta enää käyttäiskään! Ihana, ihana.

idun

Toiselta hyllyltä hokasin pienenpieniä Sensinity-kynsilakkoja. Mulla on hei taas kynnet! Ei jaksanut purra helteellä, pääsivät kasvamaan. Oijoi :) Oli siis ehkä melkein pakko ostaa hopea, kulta ja valkoinen. Onneksi on kymmenen kynttä, niin pääsee koklaamaan vaikka kaikkia kerralla!

Söpöläiset!

Söpöläiset!

Mitäs muuta. No, onnistuin eilen illalla syömään jotain epäkuranttia (edit: raaka pinaatti) ja yrjösin puoli yötä. Musta ei ikinä tulisi kunnon bulimikkoa, inhoan ykäämistä niin paljon. Mutta sit kun on pakko, niin pakko. Ja kylläpä sitä riitti… Aamulla olin ihan uuvuksissa, nukuin vähän ylimääräistä ennen duunia. Päivällä oli epätodellinen olo, kuin olisin ollut itseni ulkopuolella koko ajan. Duunit kuitenkin tuli hoidettua. Eikä ruoka ole juuri tullut mieleenkään.

Nautin jokaisesta ukonilmasta ja jokaisesta sadekuurosta. Lisää vaan!

EDIT: lisään pari kuvaa

Kaunis kulta vasemmassa käjes

Kaunis kulta vasemmassa käjes

Pari hopeista, ja pari valkoista joissa kerros kultaa päällä

Pari hopeista, ja pari valkoista joissa kerros kultaa päällä

Tarttee varmaan laittaa nuo kullat kaikkiin kynsiin, on se niin säpäkkä!

Mainokset

4 responses »

  1. Mulla on ihan sama juttu, että musta ei koskaan tulisi hyvää bulimikkoa, koska inhoan tai mahd. jopa pelkään oksentamista. Mikä on varmaan saattanut olla pelastuksenikin jossain vaiheessa.

    Eihän se sade itsessään mitään, mutta onko pakko tuulla niin jäätävästi?

  2. Lakat on huikeet! Tarviis olla vaan pitemmät ja kauniimmat kynnet. Varsinkin valkoinen tarviis oikein laittajan, se on niin paksua jo eka vedolla että jokainen virhe näkyy.

    Joo ”bulimia” on jättänyt jälkeensä kyl aika vahvan eikiitoksen safkoille. Mut sitten kun alkaa pökrätä, on pakko syödä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s