Aamua

Normaali

Mun aktiivisuusyritykset valuu petin viereen, siitä maton alle ja sit ne pikkuhiljaa ryömii ulos ovesta… Aamulla toki heräsin ruokkimaan kissat ja lääkitsemään toisen, ja heräsin siksikin että olin aikonut lähteä joogan alkeiskurssille (taas kerran) tutulle salille. Teen joogaa niin arkisesti ja hengityksistä 5 veisaten, notta ois hyvä välillä kerrata, mitä kaikkea muuta se vois olla. No, kuitenkin, huomasin eläväni Toista Jumpan Jälkeistä Päivää eli joka lihas kipeenä jo valmiiksi. Painuin takas petiin ja nukuin 11 tuntia täyteen.

Ykstoista! On muuten viime aikoina tuntunutkin, että pikkasen pukkais univajetta ja on ihan ressiäkin töiden alkamisesta. Muutenkin on paljon juttuja tehtävänä, mutta ne keväiset, puutteellisiksi osoittautuneet tekniset sutut lisäksi… Ei helepota ei. Juuripa ruvetaan paikkailemaan keväisiä kakkapökäleitä kun pitäisi tehdä jo ihan muuta.

Eniveis, söin aamiaisen ja palasin takas tänne petiin. Aion viettää lojutuksentäyteisen päivän, johon saattaa sisältyä hiukan venyttelyä. Riippuu täysin siitä, miten ittee sattuu huvittamaan. KOSKA KUKAAN EI MÄÄRÄÄ HAHAHHAHAHHAAAA!!!

Yksi vastaus »

  1. Myös seuraavana yönä 11 tuntia… Bodi on ottanut määräysvallan :-D Tai ehkä se haluaa vain haihduttaa niitä kiloja, kun petissä lojuminen jo osoittautui hyväksi kikaksi?

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s