”Tyhmä lahjoittaa”

Normaali

Maria Pettersson on kirjoittanut viime aikoina huomattavan hyviä juttuja. Tässä yksi:

”Yksinhuoltajia ei sovi auttaa niin kauan kuin jossain päin maailmaa nähdään nälkää, eikä opiskelijoita voi tukea, jos on jäljellä yksikin köyhä veteraani. Valittajan mielestä maailman kaikki ongelmat pitää panna suuruusjärjestykseen ja ryhtyä ratkomaan niitä isoimmasta alkaen.

Jonkun muun siis pitää, ei hänen. Valittaja itse keskittyy piehtaroimaan omassa erinomaisuudessaan ja neuvomaan, miten ei kuulu auttaa.” HS tänään, klikkaa.

Mainokset

4 responses »

  1. JOO ihan sairasta! Ja miten joku voi ottaa kotiinsa löytökissan kun veteraant, romanikerjäläiset, suomalaiset asunnottomat ja vuaaa ja vuaa ja vuaa!!! Ekana pitäis perustaa tosiaan työryhmä, joka kartoittais tilannetta että kellä isoin hätä.Sitä työryhmää valvomaan komitea. Edustuksellinen tietenki. Sit se työryhmä niinku kartoittelis sellaiset 5-10 vuotta koska ei näin isoissa asioissa voi pitää kiirettä. Sit se komitea kovistelemaan että alkaako pökälettä muotoutuu. Ei vielä voi ku määrärahoja saatiin liian vähän. Jne. Ja se etujärjestökin on vielä perustamatta: Kissojen päältäkävelemät ry. Tassunjäljet selkänahassa ry. Nimestä kiistellään puolisen vuotta.

  2. Sitten on olemassa semmoinenkin juttu, että tätä yhteiskuntaa voisi rakentaa niin, ettei kaikenlaisia lahjoituksia oikestai tärkeisiin asioihin ( esim.vanhukset,lapset, opiskelijat, jne) edes tarvita. Ja tämä Raty saisi ainakin hävetä, mutta tuskin osaa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s