STRESSI saatana!

Normaali

Ei jaksa. Jonotin Saunikselle tunnin kaikki yhteensä. Modeemi ei löydä ip-os. Pitäis kuulemma kokeilla läppärillä yhtä juttuu. Läppäri on töissä, siks haluaisin ihan että tää mun koti-wlan (josta maksan btw) toimisi. Toistaiseksi siis mennään 3Gllä. Kohta pitäisi mennä kattomaan, pörrääkö Areena sillä kuin hyvin. Jos ei, kyynel pirahtaa. Oon muutenkin ihan saatana stressissä, kuun alusta ollut töissä ja jo ois loman aika.

(EDIT myös seinänaapurilla netti rikki, en o yksin…)

Aaaa lomasta puheenollen, meillä ei ole nyt yhtään naispuolista työterveyslääkäriä. KIVA! Kukaan ei oo vaan virallisesti muistanut kertoa tästä – tuolla käytävällä kuulin.

Nukun kuin vauva, herään tunnin välein itkemään. No ei sentään itkemään, mutta jos herää kymmenisen kertaa yössä, missä vaiheessa ehtii kii siihen syvään uneen? Ei missään. Hermot menee saatana ihan kohta. Ei ne viikonlopun 11-tuntiset enää mitään auta, niistä on jo kaksi yötä aikaa! Huonekaverilla duunissa sama juttu, yhtä heräilyä ja painajaisia. Ollaan loistavia ilmapiirin luojia näillä eväin.

6 responses »

 1. On leikitty… Huoh. Eikä Areena toimi kunnolla. Onneks otin yhteyttä kissatyttöön, ei silläkään toimi. Kirjoitin Saunikselle yhteisen huolemme, vastus luvattiin jo 5 arkipäivässä. Wuppii!!!! Naapuri tekee töitä kotona, netti on pätkinyt viime aikoina paljon. Se soittaa S torstaina vuorostaan jos ei vieläkään toimi. Mullakin etäpäiviä, ei oo kovin rohkaisevaa tää.

 2. No mikäs helvetti Sauniksella nyt on? :-/
  Mun täytyy sanoa, että tämän huushollin aikana olen joutunut soittamaan Saunikselle muistaakseni kaksi kertaa. Ekalla kerralla homma oikeni nopeasti, toisella kertaa (viikonloppu tietty) Saunis oli ylen hämstynyt ja yhdisti Elisan puolelle, jossa sitten vika paikallistettiin heidän johonkin jakamoonsa ja homma oikeni. Mitään ylimääräistä en näistä joutunut maksamaan ja palvelu oli oikein hyvää.

  Kyllä sun pitäis nyt saada vähän lomaa. Auttaako jos sanot pomolle, että minä lupasin? ;)

 3. Oisko pädin yteyspisteestä pelastajaksi tässä tilanteessa? Onhan sulla siinä sim-kortti, verkkoon pääsee vaik missä pöpelikössä. Sillä purjeellahan meillä yksinomaan seilataan, ei minkäänlaista releistöä tarvita lain.

  Myötäistä työmaalle
  t
  archibald bunker

 4. Kyllähän 3G toimi, mutta mä maksan langattomasta verkosta. Niin maksaa naapurikin, jolle verkon pätkiminen meinaa paljon enemmän. Eikä ne Saunalahden jonotuksetkaan ilmaisia ole. Areena ei toimi 3Gllä hyvin, kuten yllä taisin sanoakin.

  Eniten vituttaa kuitenkin se, että tässä on ihan tarpeeksi rasitusta ilman näitä ylimääräisiä. Unet menee ja vatsakin on ruvennut jo reagoimaan kun koko ajan painetaan perse pitkällä, ja kuitenkin siihen perseeseen voi tulla myös potkis. Yt:t!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s