Klassikkohaju

Normaali

Sen vaan tietää heti, jos jossain on kissinpissilätäkkö. Se haju on ihan jotain muuta kuin hiekkiksen haju. Kasvokuorinta ihan ilmaiseksi, käsin koskematta. No, tänään kotiin tultuani kohtasin heti tään klassikkohajun. Mutta missä se lätäkkö on? Vessassa haisee enemmän, sen täytyy olla siis siellä. Ei näy. Missä, herrajesta, pakkohan sen on olla olemassa!?

Sitten hokasin: pesukoneen alla. Jouduin tekemään siis puolimielipuolisen teon suihkuttaa järkyn määrän vettä pieneen koloon sähkölaitteen alla… Onneksi on lattialämmitys, se saa nyt kuivata koneen alusen tosi hyvin ennen kuin pyykit seuraavan kerran pyörähtää.

Ja hajusta on päästy, jei! :-D

Mainokset

4 responses »

  1. Ei mitään hajua (tsihi.. hajua). Eikä se ollut edes yhdellä huuhtomisella selvä, huomasin aamulla. Piti laittaa kemikaaleja peliin ja huuhtelu uusiksi. Toivottavasti nyt jo olis…

  2. Mun edesmennyt kissa kun katsoi että hiekkis on liian likainen (kaverilla kolme eri hiekkaboksia, yksi kiinteälle ja kaksi pisuaaria), niin sitten mentiin kuselle sänkyyn. Siinä sitten pestiin kaikki petivaattet päiväpeitosta petauspatjan päälliseen.
    Kissaa on edelleen ikävä, mutta kusisten petivaatteiden pesua ei…

    Karvakavereille silityksiä :)

  3. Meil ei ole onneksi ollut mitään ikävää käyttytymistä… (KOPUTTAA PUUTA) Toi oli sellainen pissi, että oli menty ihan hiekkiksen reunaan ja alettu sohottaa, mutta oho hiekkis olikin ihan kiinni pesukoneessa ja sit kun meni reunasta yli, menikin pesukoneen alle.

    Kyl ei ois tasan kiva pestä petivaatteita :-(( Mun päiväpeittokin on sellainen ettei se edes mahdu mun omaan pesukoneeseen. Kerran vuodessa pesen taloyhtiön koneella.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s