Hankala valinta

Normaali

Sit tänään toi.

hcf

Hirvee ongelma, kun en tiedä, pitäiskö kosaista Ismo Leikolaa vai Niko Kivelää. Leikola on nero. Sen jutut on monasti pitkiä ajatusketjuja, jotka osoittautuu varsin lystikkäiksi sitten kun se töräyttää loppupäätelmän, mutta ite ei vaan ole tullut ajatelleeksi samalla lailla. Aina se vaan yllättää. Kuten esim tämä Caesar-keissi, varmaan moni on jo kuullut. Toisaalta, Niko Kivelä on fyysinen nero. Se tekee koko kropalla ja äänenkäytöllä, ja onhan sen tarinatkin herranjesta enemmän kuin siedettäviä. Kivelä ottaa tosi hyvin hetkestä kiinni ja etenee kuin pikajuna.

Vaikee pala. Jään miettimään.

UPDATE! Ismo Leikola Suomen ehdokas maailman hauskimmaksi ihmiseksi!

6 responses »

  1. Mulla vasta onkin hankala valinta! Haluaisin mennä tänään leffaan, mutta Tampereella ei pyöri ”mitään katsottavaa”. Ootko nähnyt tai voitko suositella jotain näistä: Clouds of Sils Maria, Jos vielä jään (teinileffa?), Aikuisten poika (vähän karsastan kotimaista, mutta tää on Tampereella kuvattu), Tähtiin kirjoitettu virhe, Herkullinen elämä (ei ehkä pysty, kun oon dieetillä), ja sit olis vielä bonuksena tämmöiset hömppäleffat kuin Sex Tape tai Naapurit? Auta, oi suuri guru!

  2. Mua kiinnostaa kovasti Aikuisten poika, mutta en ole nähnyt. Luottaisin. Noista muista olen nähnyt vain Naapurit, ja ilman sitä pystyy elämään.

  3. Hmm. Leikolan tössyttely ja meinaaminen ehkä alkais rasittaa pian, mut kuitenkin tietää, että lopussa odottaa se älyllinen palkinto. Älyllinen, tai muuten vaan hauska. En tiä. Ei Nikokaan kyllä varsinaisesti itkettäis. Ihan mahoton valinta!

  4. Kyl mä äänestän Nikoa. Ismosta mulle tulee aina mieleen se sen ”hevosenhakkauskeissi” siinä jossains töllöohjelmassa, jossa julkkikset opettelivat ratsastamaan ja kisasivat keskenään. Ismolla meni joku kerta käteen ja siitä suivaantuneena muksi polleaan, joka oli täysin syytön. Sit se saikin kenkää ohjelmasta.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s