Bää bää bässinbäät

Normaali

”Viikon lintu on Vituttavi”, kuten kaverini P tapaa sanoa. Ensinnäkin, että nykyisin kun ihmiset ei enää tiedä, mitä tarkoittaa RSVP, niin sittenhän kutsuun ystävällisimmin avataan ”ilmoittaisitko saapumisestasi / osallistumisestasi xx mennessä osoitteseen zz”. Tämä kaksinkertainenkaan ”vastausta pyydetään” ei toimi!!! Porukat tulee q et ”pitääks sinne ilmoittautua?”. No perkele, mitäpä luulet kun kutsussa luki niin kahdella kielellä eli yhteensä kolmeen kertaan? Vitun pässit.

Saapumista kysellään, kuten jokainen edes kerran synttärinsä järjestänyt ymmärtää, lukumäärän takia. Eli tarjoilujen riittävyyden takia. Jos 20 ilmoittautuu ja sillä lähetään, sata tulee ja kaikki kärsii. Eli nykyään isommat bileet pitää järjestää arvausten varassa, koska ihmiset on juntteja.

Toinen ja kolmas pässikategoria löytyy niistä, jotka ei tajua, mitä tarkoittaa kun kutsu on henkilökohtainen. Yhdet kyselee, saako ottaa kaverin, miehen, vaimon, lapsen, horon mukaan. Suurpässit kertovat ilmoitusasiana, että puoliso tulee mukaan! Hei kun ei kiinnosta ne teidän horot ja murut, kun kiinnostaa vain se kelle kutsu on lähtenyt! Ei ruokita ja juoteta sun sukua, vaikka ollaankin valmiit ruokkimaan ja juottamaan sut!

Ihan beisikkejä. Kutsuun vastataan, erityisesti jos vastausta on pyydetty. Piste. Miten näin peruskama voi olla aikuisilta hukassa??! SUUNNATTOMAN ärsyttävää.

6 responses »

 1. Tuohtumisesi on aivan oikea reaktio ja ymmärrettävä. Nykyään kun vastauksen voi antaa tekstarina tai sähköbostilla, niin ei luulisi olevan vaikeaa.

 2. Tää blogin lukijoissa on yksi, joka ilmoitti myös ettEI aio tulla. Poikkeuksellisen fiksua! Kiitti!

  Oikeastaan ongelmathan alkaa siitä, ettei sitä kutsua jakseta avata. Siis tottakai jaksetaan tulla bileisiin, mutta ei jakseta avata kutsua jossa on se ilmoittautumispyyntö, vaan lähetään bileisiin kun kollegat muistuttaa, että nyt on se.

  (Nää samat ihmiset, joille kuulemma tulee liikaa maileja, eivät myöskään halua käyttää talon intraa, mikä vähentäisi maileja huomattavasti. Eli siis pässiys ulottuu huonoja käytöstapoja paljon syvemmälle.)

 3. Hmmm. Niille, jotka eivät ole ilmoittaneet tulostaan, ei tietenkään ole varattu mitään. Sinä pidät listaa ja kerrot heille, mitä OLISI pitänyt tehdä, jotta saisi skumppaa ja heekkuja juhlissa?! Menisiköhän perille? Kerralla?

 4. Jos olisinkin vastuussa tarjoilusta, niin just noin saattaisi käydä. Pässeille väkirehua. (En tiennyt itse, ihan piti netistä kaivaa mitä pässit syö.)

 5. Sitten löytyy myös niitä, jotka eivät jaksa lukea ensimmäisiä sanoja enempää. Ne soittavat ja sanovat, että teiltä tuli postia. Siinä vaiheessa pitää ymmärtää, että posti pitää lukea, kun eivät itse jaksaneet.

 6. No NIIN! Mutta ne sentään avasivat sen postin. Ei voi aina jaxaa lukee … voi herrajesta…
  Sit on näitä, jotka ei koskaan ”ole saaneet” mailia, syystä että eivät välitä katsoa. Samat kyllä ovat terhakoina postin äärellä kun on kyse omista rahoista.

  Kyllä joskus niin viikon lintu.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s