Ystäväkirja

Normaali

Mäkin haluan tehdä tämän eläinten ystäväkirja -kyselyn. Mulla on oikeus olla lapsellinen, mulla on vielä yksi maitohammas!

Nimi: Zepa. Teille. Zepa tulee siitä, että lääkityksen vuoksi olin tosi uninen 2000-luvun alkuvuosina, joten valitsin netti-toteemieläimekseni pandan, Ze Panda –> Zepander –> Zepa. Pandat ei välitä lisääntyä vaan mieluummin loikovat vaan, leikkivät varpaillaan ja natustelevat jotain vihreää.

Ikä: 53

Kansalaisuus: Suomalainen. Biologiset vanhemmat oli tosin Laatokan etelärannalta, mutta ei nekään venäläisiä olleet.

Isä, äiti, sisarukset: Onnettomia sekopäitä. Sekä luonnevikaisia että käytöshäiriöisiä. Paitsi mun vanhin sisko on suunnilleen saman verran tavan ihminen kuin itsekin olen. Toiseksivanhin ei ole. Veljet (2) on kuolleet, samoin vanhemmat. Ja hyvä niin.

Karvan väri: Hyvin sekalainen, siksi värjään. Olin blondi edelliset 12 vuotta, sitä ennen kaikkea mahdollista. Nyt jo puolisen vuotta punertava vaaleanruskea. Sattumoisin ihan sama väri kuin minusta murrosikäisenä otetussa kuvassa.

Mistä pidän: Kissoista, ja monista muistakin eläimistä. Vaatteista, muodista, meikeistä. Kankaista, väreistä, tekstuureista. Nettimaailmasta. Nykyisestä teknologiasta. Omasta rauhasta. Lukemisesta. Elokuvista. Japanilaisesta ja muusta itämaisesta estetiikasta. Sanoilla ja mielikuvilla leikkimisestä, läpästä. Mustasta ja/tai absurdista huumorista. Täsmällisyydestä, luotettavuudesta. Hesarin Kuukausiliitteestä. Elävästä tulesta. Parfyymeista. Kirjoittamisesta. Nukkumisesta, melatoniinista. Kekseliäistä ihmisistä.

Mistä en pidä: Liian kylmästä ja liian kuumasta. Saunasta. Rääkyvistä vauvoista tai teineistä. Tyhmistä ihmisistä. Nykymaailman eettisestä sekasorrosta ja välinpitämättömyydestä. Puoluepolitiikasta. Venäjästä (nykyisellään). Epäluotettavuudesta. Opportunismista. Juopoista. Pilleripäistä. Turkiksista. Mainoksista. Facebookista. Teeskentelystä. Tosikkoudesta. Itsesäälistä. Suomalaisesta iskelmästä ja rapistä. Yhdys sana virheistä. Kateudesta, kyräilevästä junttikylämentaliteetista. Pihtareista.

Lempiruoka: Kasvisruoka melkein mikä vaan. Juhlallisimmat makubileet löytyy Silvopleestä (tänäänkin!). Aamulla kivointa on kahvin lisäksi banaani tai jugge tai puuro. Päivällä jos/kun en saa lämmintä ruokaa, sitten salaatti ja vissy.

Lempiväri: Vaihtuu monta kertaa päivässä! Vihreä, violetti, musta ja valkoinen on kestosuosikkeja. Turkoosi monissa sävyissä.

Harrastukset: Lukeminen, elokuvat, jumppa, jooga. Kirjoittaminen. Noi kissat ei voi olla harrastuksia kun ne on asuinkumppaneita, joista huolehdin.

Lempikouluaine: Kielet ja terveystieto.

Isona minusta tulee: Hoikempi, saatana! Heinäkuussa lähteneet 6 kg ei ole tulleet takaisin! Tästä on hyvä jatkaa.

Parhaat kaverit: Ihmisistä, oletan. Kissablogitädeistä tapaan eniten Naukulan Mammaa, ja sit Sailaa joskus kans. Täälläkin toisinaan mainitut Sedät on vanhoja kamuja, joita tapaan ihan liian harvoin. Tänään käytiin toisen kans syömässä, mutta toista näin viimeksi kun haettiin Ilona kotiin toukokuussa. Sit on P ja A, niitäkään en näe kuin 3-4 kertaa vuodessa vaikka asutaan samassa kaupungissa. On myös huipputyyppi T, joka on välillä meillä töissä ja välillä ei. Itsenäinen ja rohkea ja mukava ja taidokas ihminen. Sit on monia sellaisia joiden kanssa tykkäämiset puolin ja toisin sujuu, mutta joita tapaan tosi harvoin. Näistä osa on tullut netistä, osa töistä ja osa on kaveruuksia hirrrvittävän pitkän ajan takaa.

Mottosi: Mikä ei tapa, vituttaa.

liiviv

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s