Voimaton

Normaali

Tuo helleviikkojen pakkotauko jumpassa on osoittautunut ihan skeidaksi. Seurauksena kaikki saavutetut edut hävinneet, en jaksa nostella oikein mitään. Mieluummin vain venyttelisin ja unohtaisin kaikki raudat, mutta kun on ihan pakko tehdä jotain tään jatkuvan istumisen ja lojumisen vastapainoksi. Johan sen lihaksetkin (”lihakset”, hehe, jos näitä nyt sellaisiksi voi edes kutsua) sanoo: saatava edes vähän rasitusta ja liikettä.

Toisaalta, en ole noudattanut mitään treenaajien ravintosuosituksia, vaan syön ja juon mitä milloinkin huvittaa – koska en myöskään kasvata pattia, vaan vain liikutan kroppaa. En sitten tiiä, oisko siitä ravinnosta kuitenkin kiinni, ettei jaksa mitään. Tai ehkä mä oon vaan vanha, niinhän siinä lopulta kumminkin käy.

Siitä puheenollen! Tänään katsoin taas vanhuuteen rohkaisevan leffan: Advanded Style. Ihan mahtava! Naama vehnäsellä koko ajan! Upeita asenteita vanhoilla leideillä ja upeita asuja! Kivaa elämääkin viettivät noin pääpiirteissään, vaikka vanhempana on tietysti enemmän kremppaa. Menee R&A:ssa. Oli Kinopalatsin ykkösessä (!!) ja sali oli vähintään puolillaan. Eikä oo pieni sali se.

EDIT Advanced Style avaa USA:ssa, blogin postaus

Mainokset

2 responses »

  1. Mä kävin tänään katsomassa sen Aikuisten pojan. Omaksi yllätyksekseni aivan tykkäsin! Ehkä yksi parhaimpia kotimaisia leffoja, joita olen nähnyt. Tietysti sillä mittapuulla, mitä nyt kotimaisilta leffoilta odotan, eli en paljoa, mutta tuossa oli hyvät näyttelijät ja tarinakin oli ihan ok. Vähän itketti ja vähän nauratti.
    Hassua oli lähteä elokuvateatterista, kun iso osa leffasta oli kuvattu siinä samassa korttelissa. Sitä vaan ihmettelen, että miten en ole tiennyt niistä kuvauksista yhtään, vaikka kulmilla pyörin lähes päivittäin.

  2. Mulla menee nyt töissä ja R&Assa kaikki aika ainakin viikon, otan sitten uudelleen tuon Aikuisten pojan listalle. Ei se mitään jos jää katsomatta koska se tulee satavarmasti kirjastoonkin.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s