Älä hanki Elisaa / Saunalahtea

Normaali

Jos voit valita, ei kannata. Meidän tyhmä taloyhtiöparka meni naittamaan ittensä Elisa-paskalle / Saunalahti-paskalle, joka ei osaa pitää edes nettiyhteyttä elossa. Vähän väliä naamallaan, mikä haittaa ihan saatanasti kotona työskenteleviä. Puhelimella ei tietysti edes pääse helppiin, ja jos 3Gllä sattuisi pääsemään asiakaspalveluun jättää viestin, vastaus on luvassa 5 työpäivän sisällä. VIIDEN! Siat! Idarit!*)

Welho oli kalliimpi, mutta se sentään tarjosi toimivan yhteyden.

*) kävin tarkistamassa OmaSaunalahden. 26.8. laittamani viestit on edelleen ”käsittelyssä”. Viisi päivää, jep jep. Eli siis sekä kyvyttömiä että valepukkeja.

5 responses »

  1. Meillä valittiin myös Elista vanhan toimittajan tilalle. Tai Saunalahtihan operatiiviset asiat hoitaa. No asiaan. Kun teki kämppäkohtaisen uuden sopparin, niin siinä lomakkeessa oli kohta että tarvitsee modemin. Laiton täpän ruutuun ja lähetin. Sitten odotettiin ja laitin kyselyn perään viikon päästä. Muutama lisäviikko ja tuli vastaus, että liittymä on avattu, mutta en kuulemma ole tilannut modemia. Just joo… ja se nettilomakkeen kautta yhteydenotto on kuulemma vähintään viisi päivää sen takia, että jengi soittaisi maksulliseen numeroon. En muuten soittanut. Jotain positiivillista on kuitenkin: tämä nykyinen huoneistolaajakaista kuuluu vastikkeeseen tai vuokraan. Säästyy entinen 7 euroa kuussa.

  2. Mähän en ottanut Elisaa ennen kuin oli pakko. Aloin hommata modeemia heiltä ”hyvissä ajoin” yli kuukautta ennen kuin Welho pakkokatkesi. Vai hyvissä ajoin! Ei ollut päivääkään liikaa! Koska Elisa/Saunalahti ei vaan OSAA.

  3. Teidän ongelmat on jotakuinkin ikuisia, olette kuin korttitalo joka pysy kasassa silkalla säkällä sen verran kuin pysyy. Hoitakaa oma saunalahden vastausajat kuntoon vaikka ekana. Ja tehkää jotain niille puhelujen jonotusajoille.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s