Rundiin

Normaali

Odotan aika paljon trad. eristäytymisjaksoani eli marraskuuta. Kyl on nyt taas sutissut tiuhaan, ja mukana ei ollut edes täysimittaista R&A:ta, ei alkoholia eikä paljon muutakaan tavanomaista epäilyttävämpää. Neitikissan 1-vuotissynttärit vietetään asiallisesti marraskuun alussa, ja sit loppuu riennot ja kontaktit. Lomalla olen synttärien jälkeen vain yhden päivän, mutta sitten joulukuun alussa kokonaisen viikon.

Mietin kyllä sitäkin, tekeekö eristäytyminen kovasti hallaa pikkukissan treenille. Kun pitäisi ihmisiin kuitenkin totutella, ja ihmisääniä kuunnella muitakin kuin mun. Voi olla, että kisun takia pakko joustaa vähän :-)

Eilen käytiin kattoo reippaita muusikoita, Terem Quartet Savoyssa. Venäläisistä ei oo nykyisin paljon hyvää sanottavaa, mutta kyllähän nää hallitsi musa- ja esiintymishommat. Ilahduttavan paljon kontaktia kundeilla keskenään ja myös yleisön suuntaan. Reipas veto!

Menneen viikon varsinainen huippuelämys oli kuitenkin Gone Girl, loistelias leffa varsin loisteliaasta kirjasta. Olisi jännä kuulla, miten kirjaa lukematon kokee leffan, koska musta se oli pikkasen kihelmöivä vaikka lukukokemuskin oli takana.

Vadelmavenepakolaisen leffaversio taas… no, se pudotti kyllä tuotteen tasoa. Miika Nousiaisen kirja oli kramppaavan hihityttävä, ja KOM-teatterin versio kolmella näyttelijällä sai ulvomaan vedet silmissä. Mut tää leffa. Ihan ok kai leffana, mutta kun on kokenut kirjan ja teatterin, tää vaan lätsähtää katuun.

Mainokset

8 responses »

 1. Mä olen ajatellut mennä katsomaan Gone Girlin ja en ole lukenut kirjaa, joten voin sitten raportoida! Traileri ainakin vaikutti sen verran kiinnostavalta, että päätin mennä katsomaan.
  Vadelmavenepakolaistakin olen harkinnut, mutta saattaa jäädä käymättä.

 2. Mä sain kaverilta just lainaan Kiltin tytön. Ehkä myöhemmin tulee leffakin katsottua. Samalta kaverilta on myös Vadelmavenepakolainen lainassa. Kom-teatterin esitykselle nauran vieläkin.

 3. Hyvähyvä! Kom kiersi vissiin Ruotsissakin esityksen kanssa. Yhtään en tiedä miten on siellä uponnut, mut jos yleisö on ollut suomalaisia niin en epäile yhtään… Leffa ei saanut imdb:ssä ainoalta ruotsalaiskriitikolta juur muuta kuin pyyhkeitä.

 4. Ai niin! Kävin siis katsomassa ton. Tykkäsin tosi paljon. Aika yllättäviä juonenkäänteitä ja loppu oli silleen kovin epätyypillinen Hollywood-leffalle, että katsoja saa ihan ite pureksia sen.
  Ja Affleck oli yllättävän hyvä.

 5. Toivottavasti en nyt tee kellekään leffaa katsomattomalle pahoja juonenkäänteitä, mutta odotin erilaista loppua. Odotin, että ryöstön tehnyt pariskunta vielä liittyisi jollain tavalla tarinan loppuun, niin että paljastaisivat sen muijan huijauksen ja se joutuisi poseen ja loput eläisivät elämänsä onnellisena loppuun asti. Se olisi ollut tyypillinen Hollywood-päätös.

 6. Kiitti, Tiina!

  Kävin nyt viimetteeks kattomassa A Most Wanted Man (jostain syystä tosiaan a eikä the) mut en ole ehtinyt sanoa siitä mitään. Tykkäsin kyl niin paljon, että pakko ehkä ostaa kotiinkin. Juonikin sen verran kimurantti, että paree kattoo uudestaan. Ja edesmennyt Philip Seymour Hoffman -tämä on kuulemma hänen kolmanneksviimeinen leffa – kyl on taas sävyt kohdillaan. Sää että kuoli, oli meinaan Oikeasti Näyttelijä.

  SPOILER ALERT GONE GIRL

  10

  9

  8

  7

  3

  1

  0

  Gone Girl loppuhan oli vain kirjan mukainen. ”Tyypit ansaitsevat toisensa, hyvää loppuelämää, buaahaha!”

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s