Hullut päi…

Normaali

Ei ihan hirveesti lipsunut hulluilla päivillä. Mähän yleensä katon etukäteen mitä tarvii ja käyn hakemassa ne. Kuten eilen kävin hakemassa suunnitellun lastin Method-puhdistusaineita ja leffaliput… ja suunnittelemattomasti Brunbergin pusuja. No kun muistin kampaajani sanoneen, että hän ostaa niitä aina töihin kun halavalla saa. No mäkin ostin sitten töihin-röihin. Osa jäi kotio vierasvaraksi. Suunnitellusti ostin Koskemattomat-leffan ja suunnittelematta Amadeus directors cutin. Mut ottaen huomioon, mitä kaikkea leffalaareista olisi voinut tarttua mukaan, oikein hyvin suoriuduttu. Tapu tapu, Zepu!

Tänään menin hakemaan vain kosteusvoidetta mutta HITSI ko oli Erik Axl Sundin Varistyttö-trilogia siinä ruotsiksi, pokkareina. Pakkohan se oli ottaa. En oo lukenut kolmatta osaa vielä suomeksikaan. Mutta tää on taatusti tavara jota tulee käytettyä enemmän kuin kerran. Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen sai myös paikan kirjahyllyssä. Muistan aina ne hurmaantuneet hihitykset mitä suusta valui kirjaa ensimmäistä kertaa lukiessa. Tuskin on siitä huonontunut :)

Siinä ne suunnitellut sitten oli. Eipä tarvii enää mennä.

7 responses »

  1. Äskettäin katsoin Koskemattomat toisen kerran ja edelleen nauratti ja tuli hyvä mieli. Oopperakohtaus oli ekalla katsomiskerralla aivan hillitön.

  2. Nyt rupes jo himottamaan milloin ehdin kattoo toisen kerran! Musta oli tosi kiva, että näyttivät ne alkuperäiset henkilöt leffan lopussa. Avustaja ei ehkä ollut ihan niin jumalainen kuin tää näyttelijä :-D

    Tää oli muistaakseni r&a:ssa 2012. Porukat taputti hulluna lopuksi. Hieno fiilis!

  3. Kyllähän toi aikalailla on kiitettävä suoritus!
    Itse olen joskus poistunut paikalta jonkinmoisen transsin jälkeen pussi täynnä tavaroita, joita en a) tarvi b) voi edes käyttää c) ei ole edes varaa ;)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s