Mansikkasilmä

Normaali

Viikonlopun parhaita puolia on, että saa illalla lukea niin pitkään kuin huvittaa. Tai oli. Tiedä häntä enää. Eilen luin illalla semmoiset kuutisen tuntia, ensin näytöltä ja sitten kirjaa. Silmät loppui ennen kuin alkoi nukuttaa. Näkö hämärtyi ja hämärtyi, okulaarit tuntui ärtyneiltä. Nakkasin silmätippoja sisään. Ei mitään vaikutusta. Oli siis pakko käydä nukkumaan vaikkei unijukka ollut virkkanut vielä mitään.

Aamulla herätessä silmät sai kirjaimellisesti repiä auki. Ensin piti hangata kaikki kökkö pois, ja loput hanavedellä. Silmien paikalta paljastui kaksi punaista palloa. Hienoa, vain yksi kyläily ja muutama ensitapaaminen edessä.

Nyt illalla taas meikit pois, silmätippoja huvikseen ja vualaa, punaiset pallurat hohtaa nätisti edelleen. Näin räjähtäneen näköisenä en oo ehkä mennytkään töihin ennen. ”Reima viikonloppu?” ”Joo, luin Jens Lapidusta enkä voinut lopettaa.”

punasilma

Mainokset

2 responses »

  1. Ei tarvinnutkaan mennä töihin. Aloin heittää laattaa aamuyöstä, alan nyt 11 maissa vasta toipuu. Lekurille onneks pääsee jo ip, alkaa kyllästyttää tää kuinka duuni rikkoo ihmistä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s