Sitten jotain muuta

Normaali

Pari toisenlaista leffaa. The Wolf of Wall Street on jo ollut ja mennyt teattereissa, mutta katsoin sen dvd:ltä pari viikkoa sitten. Maps to the Stars esitettiin äsken Night Visionsissa, mutta suomenkielisin tekstein, eli ehkäpä sekin on tulossa kankaille. Näille on yhteistä se, että kummassakin leffassa oli pelkästään vastenmielisiä henkilöhahmoja. Eli kraist mitä porukkaa! Mutta hei, toinen sijoittuu Wall Streetille, toinen Hollywoodiin. What could go wrong with the personality development?!

Silti aikasmoisen hyviä duuneja, noin kokonaisuutena. Wolfissa Leonardo DiCaprio tekee sellaista työtä, että oksat poies. Tuossa toisessa taas ihmetystä herätti Julianne Moore, jonka vissiin pitäisi olla noin satavuotias (oho, eiku syntynyt samana vuonna kuin meikä, köh), mutta ihmeen freesi. Sehän saa riisuuntuakin useampaan otteeseen Mapsissä, eikä turhaan. Kestää kyllä kattoo. Ei näitä vilimejä silti yhtä kertaa enempää jaksa, on koko tuo maailma sen verran perskolosta kotoisin.

Tänäänkin piipahdin Night Visionsissa… The Voices. Ho-hum, olin ymmärtävinäni, että siinä pidettiin jotenkin outona henkilöä, joka kuulee eläinten puhuvan. Jaahas vai niin. Entäs jos eläimet pitää vaikka blogia?

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s