Lomapäivä

Normaali

Otin tähän kohtaan nyt lomapäivän. Ihan oikean, naps vuosilomasta. Toisaalta aika turhaan, mutta toisaalta en olis jaksanut kyllä lähteäkään töihin. Eilen oli kivaa kamujen kaa, mutta itsekseen ollessa tuo sää vaan niiiiin masentaa. Ajattelin aloittaa reippaasti – menin heti aamusta elokuviin. Nightcrawler, ei moittimista, hyvin on saanut pongoja imdb:ssäkin. En silti jaksanut perustaa henkilökohtaista suhdetta, kunhan vaan kattelin ja lähdin pois. Vein parit kengut Hesyn Perintöpuotiin, jotta päivässä olisi edes jotain hyödyllisen elementtiä. Ja sataa ja sataa, sateessa ja tuulessa edestakaisin. Liian vähän päälläkin, kuin amatöörillä. Olin uskonut, kun kännykkä sanoi että meil on 9°C.

Muistuttaisin taas kerran itelleni, että ei kannata yrittää ulko-ovea pitemmälle ilman kunnon troppausta. Varmaan mun massuvaivatkin johtuu osittain kipulääkkeistä, mutta kun ilman niitä en vaan pärjää. Olin aamulla ottanut liian vähän, ja se tietysti muodosti osan kärsimystä. Fiksasin heti kotiin tultua, mutta ei tässä silti aleta treenaa showtanssia. Kunhan nyt saa lojuttuakin kivuitta, on oikein kiva se. Kädessä Iloisia aikoja, mielensäpahoittaja.

PS. Olin jo nousemassa tästä notta iltapesulle ja yötä aloittelemaan… sit huomasin ettei kello ole edes seitsemää. NYT JUMALAUTA jotain rotia siihen petiin menoon! Edes kaheksaan pitää pystyä venyttämään, vaikka on marraskuu ja kylmää sadetta paukkuu ikkunalautaan.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s