David Bowie Is

Normaali

Victoria & Albert -museon David Bowie Is -leffa oli vielä parempi kuin odotin. Näyttelyn kuraattorit spiikkasi meitsit läpi näyttelyn, plus ulkopuolisia kommentaattoreita. Ja visut, ja visut! Bowie on ollut luova pikkujulkkis jo kun meikäläinen vielä söi räkää hiekkalaatikolla, ja ukko on edelleen paitsi elossa myös hyvännäköinen ja iskussa! Kunnioitan niin paljon. Ihan uskomaton olento. Loputtoman tuottelias, tietää mitä tahtoo. Ja ajatelkaa: Kate Moss käytti kerran yhtä Bowien esiintymispukua, vaaleansinistä miesten kokopukua, siis takki ja housut. Sitä jouduttiin suurentamaan Kate Mossia varten. Siis

suurentamaan

Kate Mossia

varten.

Mikä spagettiukko!

Hauska lopetus näyttelylle tämä The Periodical Table of David Bowie. Siihen on koottu alkuainetaulukon tapaan ne, joilta Bowie on ottanut vaikutteita ja ne, jotka on ottaneet häneltä vaikutteita. Kiva olis saada kuva tästä.

Huonosti olin kuitenkin seurannut kiertueaikataulua :-( Näyttely oli Berliinissä jo viime toukokuussa! Berliini ois ollut kiva siinä mielessä, että se on jo tuttu kaupunki. Pariisi, jossa näyttely on ensi keväänä, siellä en ole ollut kuin pari päivää, enkä erota pohjoista etelästä. Mutta toisaalta viime toukokuuni oli täynnä Ilonaa, ensin suunnitelmissa ja sitten livenä, niin että olihan sekin ihan kiva vaihtoehto.

Yksi vastaus »

  1. Näin kesällä V&A museossa Mick Jaggerin esiintymisasun. Seisoin vitriinin edessä ja haukoin henkeä, että olisikohan edes käsivarteni mahtunut puvun lahkeeseen. Koko oli aivan käsittämättömän pieni ja laiha. Olivat Davidin kanssa taanoin melkoisia nälkäkurkia, muistelisin että David olisi painanut heppoisimmillaan vain 45 kiloa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s