Mul on tästä asti aikaa

Normaali

Loma! Tai siis viikonloppu plus neljä päivää plus etäpäivä. Aamuisin en tietenkään saa nukkua, koska biologiset herätyskellot, mutta muuten: JEEEEEEE!

Sunnuntaina on tiedossa pieni retki hyvässä seurassa. Pärinää ja piipitystä! Perästä kuuluupi.

Tiistaina menen lounaalle siskontyttöni O:n kaa. Tavataan aikuisiällä nyt ensimmäistä kertaa ihan saman pöydän ääressä istuen ja paria minuuttia kauemmin. Ihan hyvä ettei jäänyt viimetippaan: O on 46, mä oon 54. Tsihi! Lueskelen just sen varsin viehättävää väikkäriä. Ei oo ihan pölijä ihminen, keksii uusia juttuja. Väikkärin perusteella sanoisin, että hänellä on varsin hyvät mahikset pysyä tervepäisenä koko ikänsä, vaikka ollaan luonnehäröisten psykopaattien sukua.

Ja perjantaina, jos kaikki menis mahdollisimman hyvin, tulis B! Kissatäti B. Kissoilla menee silmät sirriin jo pelkästä ajatuksesta. SE rapsuttaja!

Lopun aikaa meinasin sitten istua elokuvissa ja kattoo A&P:ltä saatui devareita. Ja ai niin, pitää myös jumpata nyt kun on aikaa. Eiku nyt ajattelen, että SAA jumpata paljon, nyt kun on aikaa. Nuin. Ja jos ei muuten maistu, niin pistänpä muistellen kaikkia nimettömiä henkilöitä, jotka jumppaisivat niin mielellään, mutta eivät voi. Johan maistuu.

kumpula3

3 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s